Τα ζώδια σήμερα 22/06/2019

Pluralism / Ιουν 22, 2019 - Πηγή: thebest

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουνίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε την συμπεριφορά σας κατά την εξέλιξη της μέρας, γιατί μπορεί να αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα σας. Η ζήλια και η απληστία δεν δικαιολογούνται… Μην ξύνετε παλιές πληγές και μη γίνεστε εριστικοί, γιατί εσείς θα χάσετε. Χειριστείτε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας συνομιλίες με πολύ τακτ…

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ευερέθιστοι, νευρικοί και επιθετικοί σήμερα, και αυτό θα σας συνοδεύσει καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Προσοχή γιατί μπορεί να βλάψετε σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, εάν ήσασταν συνετή στη διαχείριση…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σήμερα, που θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας! Το σπίτι σας, οι φίλοι ή οι συγγενείς σας μπορεί να αποδειχτούν σήμερα ένα ασφαλές καταφύγιο που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ηρεμία σας και να ισορροπήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη και να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη ζωή σας και όλα να βαίνουν καλώς, πάντοτε θα υπάρχει κάτι που δεν έχετε καταφέρει ή δεν πάει καλά. Μην εστιάζετε όμως σ αυτό και χαρείτε αυτά που έχετε. Ένα απρόσμενο δώρο θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας φτιάξει τη μέρα! Αφήστε τα προβλήματα, τη γκρίνια και τις ανησυχίες πίσω σας και απολαύστε τις στιγμές!

ΛΕΩΝ

Η προσωπική ή η επαγγελματική σας ζωή εισέρχεται σε μια καινούργια φάση. Να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το ενδεχόμενο να ανήκετε κάπου, άρα να είστε πιο ασφαλείς, αλλά και να παραχωρήστε μέρος της ελευθερίας σας! Ίσως να αντιδράσετε στην ιδέα αυτή, αλλά θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της περίστασης και τι μπορεί να σας προσφέρει μακροχρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας δεν αποτελούν προς το παρόν πηγή ανησυχίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να σπαταλάτε τα εισοδήματα σας. Κάποιες δαπάνες που θα κάνετε σήμερα για καταναλωτικά αγαθά μπορεί να μην είναι και πολύ πετυχημένες. Φροντίστε τουλάχιστον να μην έχετε ξοδέψει μια περιουσία…

ΖΥΓΟΣ

Προσωπικές ή οικονομικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν σήμερα! Και ναι μεν αναφορικά με τις οικονομικές μπορείτε να κάνετε μια ρύθμιση, για τις προσωπικές όμως πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις… Έχει περάσει ο καιρός που μπορούσατε να χρονοτριβείτε και να ζυγίζετε τα πάντα. Τώρα έφτασε η στιγμή της δράσης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απογοήτευση σας οδηγεί να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Βγείτε έξω, συναναστραφείτε φίλους, επικοινωνήστε και θα συνέλθετε πολύ πιο γρήγορα από το στραπάτσο που πάθατε. Για τους ελεύθερους, η μέρα τους προσφέρεται για μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον! Ίσως να πρόκειται για άτομο που διαμένει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από εσάς, ακόμη και στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνηθίζετε να βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά, αλλά σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ψύχραιμοι για να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Έχετε την παρόρμηση να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, και ίσως να το κάνετε με μια μικρή απόδραση. Θέματα οικογένεια ή σπιτιού όμως είναι πιεστικά και ζητούν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια θαυμάσια μέρα για σας! Θα έχετε όλη την υποστήριξη που μπορούν να σας παρέχουν οι συνεργάτες ή συνάδελφοι σας και θα φέρετε το έργο σας σε πέρας με επιτυχία. Με την ικανότητα σας να ελίσσεστε και να αλλάζετε παρουσιαστικό ή τρόπους σαν το χαμαιλέοντα θα καταφέρετε το ακατόρθωτο σήμερα! Η επιτυχία θα είναι ολοκληρωτική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να υπάρξει οργή για κάποιο συνεργάτη σας τις πρωινές ώρες, αλλά μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση θα διαπιστώσετε ότι μάλλον ήταν αδικαιολόγητη η αντίδραση σας. Σήμερα μπορείτε επίσης να επιλύσετε με σχετικά εύκολο τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, την ακίνητη σας περιουσία ή με κάποιο χωράφι.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα και θα το διαπιστώσετε σε κάθε μορφής επικοινωνία, είτε πρόκειται για φυσική επαφή είτε διαδικτυακή. Είναι μια από εκείνες τις μέρες που ψοφάτε για προβολή και επίδειξη! Φροντίστε τουλάχιστον να βγείτε με φίλους, μήπως και σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο!

No word lists for Greek -> English...

Create a new word list...

Copy

No word lists for Greek -> English...

Create a new word list...

Copy

No word lists for Greek -> English...

Create a new word list...

Copy

No word lists for Greek -> English...

Create a new word list...

Copy

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!