Τα ζώδια σήμερα 06/09/2020

Pluralism / Σεπ 06, 2020 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια πρέπει να φοβούνται τον ανάδρομο Αρη στον Κριό

00:02

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Από τις 10/09 μέχρι και τις 14/11 ο Αρης θα κινείται σε ανάδρομη φορά μέσα στο ζώδιο του πύρινου Κριού. Διάστημα αρκετά μεγάλο, που θα φέρει επικοινωνιακές και αισθηματικές αναταράξεις σε όλα τα ζώδια. Το φθινόπωρο αυτό θα ενισχύσει και τις εργασιακές σχέσεις και θα αποδώσει ευκαιρίες σε αυτούς που τις αναζητούν.                                            ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Αισθηματικές ανατροπές

Εχετε τεντώσει τις κεραίες σας. Κάποιος μέσα από τον εργασιακό σας χώρο σάς έχει εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και περιμένει καρτερικά την έμμεση απάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Προτάσεις

Μπορείτε να πάρετε πια μια ανάσα από την πρώην δύσκολη σχέση που σας έβαλε παντού εμπόδια και καθυστερήσεις. Αυτό υποχωρεί και η κοινή λογική βάζει τα πάντα σε τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Νέα σχέδια

Ολα έχουν αλλάξει μέσα στον δεσμό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πια να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας για τους επόμενους μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Προτάσεις δέσμευσης

Τα πολλά λόγια δεν είναι για εσάς. Από την πλευρά σας ό,τι είχατε να πείτε το έχετε ανακοινώσει. Αυτό που περιμένετε είναι το ταίρι σας να σας πει τι έχει μέσα στο μυαλό του για τους δύο σας.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Προκλήσεις

Τα μάτια σας δείχνουν θλίψη και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον άνθρωπό σας. Αν ανήκετε σε αυτούς που είναι ψυχή στο παρελθόν και σώμα στο παρόν, καλείστε άμεσα να βρείτε τις λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Επικοινωνίες

Με τόσους πλανήτες πάνω σας και δίπλα σας σίγουρα είστε το πιο δημοφιλές ζώδιο των ημερών. Αυτό θα σας φέρει και κοντά σε νέους έρωτες αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Σπουδές

Αυτοί που έχουν άσχημες εκκρεμότητες με το παρελθόν τους -διαζύγια, περιουσιακά- είναι πια θέμα λίγου χρόνου να τα λύσουν και να απελευθερωθούν. Εργασία, σπουδές έχουν άνοδο και καλά αποτελέσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Οικογενειακές αποφάσεις

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται και σας ανατρέπει ευχάριστα την καθημερινότητα. Ο άνθρωπός σας ξεμπλέκει από το άσχημο παρελθόν και σας κάνει τις πρακτικές του προτάσεις για το κοινό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ερωτικές αποκαλύψεις

Εσείς που είστε τελείως μόνοι, μέχρι τη Νέα Σελήνη ένα νέο φλερτ θα σας έχει προσεγγίσει. Κρατήστε τα φίλτρα σας πυκνά και αφήστε τον χρόνο να σας πείσει για την αλήθεια αυτού του ρομάντζου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Συντροφικότητα

Ο αστρολογικός ουρανός, το δεύτερο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, είναι γεμάτος από μοιραίες όψεις πάνω στο ζώδιό σας, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τελικές αποφάσεις ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Ζήλια και ανταγωνισμός

Μπορείτε να μιλήσετε χωρίς φόβο. Είναι πολλά αυτά που τελικά σας δυσαρεστούν μέσα στον δεσμό σας, αλλά δεν είστε ακόμη σίγουροι ότι πρέπει να τα εκφράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03 

Επανασυνδέσεις                  

Ευτυχείς τελικά θα είναι οι επικοινωνιακές δράσεις, με το πρόσωπο που τόσο  θέλετε! Επανασυνδέσεις, δεύτερες ευκαιρίες ακόμη και συγκατοικήσεις είναι στα προσεχώς σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!