5 εναλλακτικά μαγαζιά για να ξαναγνωρίσετε το Μοναστηράκι!

Pluralism / Ιαν 13, 2017

Αθήνα..Αθήνα ...κέντρο Αθήνας, όσες φορές και εάν βγούμε στο κέντρο πάντα θα υπάρξει και άλλη μια φορά που θα ξαναβγούμε..Βγήκαμε και ξαναβγήκαμε στο Μοναστηράκι και σας προτείνουμε κάποια από τα μαγαζιά που μας άρεσαν πολύ.  Προσπαθήσαμε να σας παραθέσουμε μία λίστα από μαγαζιά , τα οποία δεν είναι και τόσο κοινά, αλλά γνωστά κυρίως στους καλά ψαγμένους της πόλης.

1. Το ΛουκούμιΠλατεία Αβησσυνίας 3, πλατεία Αβησσυνίας 10 ) το Λουκούμι είναι ένα πολύ όμορφο μαγαζί με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μέσα και ταράτσα με θέα την Ακρόπολη , μικρά μπαλκονάκια με ένα-δυο τραπεζάκια και χαλαρή μουσική.

2. Ciccus ( Αδριανού 31 ) ένα πολύ όμορφο καφέ -μπαρ με καλόγουστο εσωτερικό χώρο, χουχουλιάρικο για τον χειμώνα σε ένα ιδανικό σημείο στο πεζόδρομο προς Θησείο . 

3. Το ΚαπάκιΠλατεία Αγίας Ειρήνης 6 ,Αθηναϊδος)  ένα ιδιαίτερο μαγαζάκι στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης με έναν όμορφο χώρο, ένα μέρος για συζητήσεις, χαλάρωση και ξεκούραση.

4.    AthenStyle  ( Αγίας Θέκλας 10) το συγκεκριμένο μέρος βρίσκεται στη ταράτσα ενός Hostel με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και με φθηνά ποτά. Εναλλακτικό και όμορφο, να σημειώσουμε εδώ πως το χειμώνα είναι εντελώς κλειστό και πολύ ζεστό.

5. Στυλ Καφέ (Αγ. Αναργύρων 12 ) ένα μαγαζάκι με τζαζ μουσική και υπέροχη ατμόσφαιρα.Είναι σίγουρο πως θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τη μουσική.

Όλα τα μαγαζιά που σας προτείνουμε είναι μόλις 5' με τα πόδια από τον σταθμό στο Μοναστηράκι.

Καλή σας διασκέδαση.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!