Τα ζώδια σήμερα 13/05/2019

Pluralism / Μάιος 13, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 13 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 13 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 13/05/2019 00:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 13 Μαϊου 2019. Η Σελήνη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή σήμερα και θα πρέπει να βρούμε τις εσωτερικές μας ισορροπίες και να αποβάλλουμε ό,τι επώδυνο μας στοιχειώνει από το παρελθόν για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Μπορεί να είναι δύσκολο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Η περισυλλογή θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματά μας, όπως και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγουμε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στη τήρησή τους.

ΚΡΙΟΣ

Μην παρασύρεσαι από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσεις τριβές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντά σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία σου τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σου δημιουργούν άγχος με τη θέση του Ουρανού σε πτώση. Μην παρασύρεσαι από το άγχος και χάνεις τον έλεγχο. Θέματα οικογένειας φαίνεται να σε απασχολούν κατά τις βραδινές ώρες και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!