Τα ζώδια σήμερα 21/01/2020

Pluralism / Ιαν 21, 2020 - Πηγή: ipop

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/1/2020)

Τελευταία ενημέρωση: 21 Ιαν - 09:12

Δημοσιεύτηκε στις: 21 Ιαν - 08:00

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα  στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/1/2020):

Κριός

Προ των πυλών οι αποκαλύψεις που θα φέρουν οριστικά αποτελέσματα. Η ροή του χρόνου και οι πλανητικές θέσεις, δεν χωρούν «αντιρρήσεις». Ακολούθησε το «ρεύμα». Οι εντάσεις στην δουλειά, έχουν το χρώμα της υπερβολής. Διατήρησε ψυχραιμία, για να αποφύγεις σοβαρότερα προβλήματα. Οικονομικά, σκέψεις για οικογενειακά έξοδα.

Ταύρος

Μην δώσεις «τροφή»σε κουτσομπολιά, αφού είσαι σε αδύναμη θέση. Θα καταλάβεις πως έπραξες σωστά, όταν έρθουν στο φως καταστάσεις που αγνοούσες. Ένα ιδιαίτερα σοβαρό εμπόδιο προκύπτει στα χρήματα σου. Οι αντιρρήσεις, δεν θα φέρουν την ισορροπία, γι αυτό περίμενε λίγο ακόμα. Βλέπεις, ο Ουρανός, δεν σταματάει να σε εκπλήσσει.

Δίδυμοι

Με ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο, αλλά και γκρίνια ανεξήγητη, περνάει αυτό το διάστημα. Η ανασφάλεια σου και η υπερευαισθησία που σε έχει καταβάλλει, σε καθιστά τρωτό-η και υποτονικό-η. Ένα «κενό»παρουσιάζεται στα επαγγελματικά σου. Τα πράγματα δεν κινούνται συνεπώς δεν αποδίδουν κάποιο όφελος. Αυτό σου προκαλεί άγχος και θλίψη.

Καρκίνος

Συναισθηματική αδράνεια σε διακατέχει. Μάλιστα, οι καθυστερήσεις και η απραξία, σε φέρνει σε δύσκολη ψυχολογική θέση. Σύντομα όμως, θα έχεις κάποιο ελπιδοφόρο νέο. Οι απαιτήσεις της δουλειάς, γίνονται όλο και πιο δύσκολες και έντονες. Η κούραση δεν περιγράφεται, ενώ τα αποτελέσματα, παίρνουν αναβολή για αργότερα.

Λέων

Η συναισθηματική ανάγκη, σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με άγχος και σου γεννά σκέψεις δυσαρέσκειας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση, δεν σημαίνει απαραίτητα εμπόδιο. Η δουλειά σου, έχει πολύ καλές προοπτικές για εξέλιξη και επέκταση. Βρίσκεσαι στο διάστημα που θα πάρεις πολλές ικανοποιήσεις. Διαφωνία σε οικονομικό ζήτημα, οφείλεται σε λάθος.

Παρθένος

Σημαντικό διάστημα να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Όμως, προσπάθησε να μην συμπεριφέρεσαι σαν να ξέρεις τα πάντα, γιατί αυτό είναι η φαντασία του Ποσειδώνα και το «εφέ»του Δία. Διανύεις ένα διάστημα όπου μερικές ευκαιρίες έκαναν την παρουσία τους. Το αν επέλεξες κάποια από αυτές, οφείλεται καθαρά στον χαρακτήρα σου. Οικονομική γκρίνια.

Ζυγός

Νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Σκέφτεσαι με νοσταλγία, ενίοτε και θλίψη, πολλά γεγονότα που σε «σημάδεψαν». Επιλέγεις εν ολίγοις, να μείνεις για λίγο με τις σκέψεις σου. Κανένα φως καθαρό στον ορίζοντα. Ότι σου υποσχεθούν αυτήν την περίοδο, θα είναι καταστροφικό και με ψεύτικες υποσχέσεις. Οικονομικά, φαίνεται μια απώλεια ή αδράνεια.

Σκορπιός

Θα έρθεις αντιμέτωπος-η με τα συναισθήματα σου και την πραγματικότητα. Καθόλου ευνοϊκό διάστημα για διευκρινήσεις και ξεκαθαρίσματα. Περίμενε λίγο ακόμα. Πολλά πράγματα παραμένουν και δεν κινούνται, ούτε εμπρός, ούτε πίσω. Η περίοδος θα φέρει στο φως, απάτες οικονομικές, γι αυτό ίσως να είναι καλύτερη η αναμονή.

Τοξότης

«Ζήτω η ελευθερία» μοιάζει να λες τελευταία. Κυριολεκτικά, νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς με απόλυτη ελευθερία, ακόμη και αν είσαι δεσμευμένος-η. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, θα χρειαστεί να δώσεις την δυναμική σου σε αυτό, οπότε πάει σε δευτερεύουσα θέση η δουλειά σου. Οικονομικές συζητήσεις, με μέλη της οικογένειας.

Αιγόκερως

Περνάς σε ένα διάστημα ευαισθησίας όπου σε συνδυασμό με την πολυαστρία στο ζώδιο σου, γίνεται αφόρητη. Μερικά πράγματα παραμένουν σε παθητικότητα, αλλά δεν θα είναι για πάντα. Σύντομα θα έρθουν ικανοποιήσεις. Σε θέματα εργασίας, τα πράγματα είναι “μπλοκαρισμένα”. Οι δυσκολίες είναι ολοφάνερες και οι δήθεν υποσχέσεις είναι η παγίδα. Οικονομικά μικρά οφέλη και έξοδα.

Υδροχόος

Κάνοντας αρνητικές σκέψεις, το μόνο που καταφέρνεις, είναι να πέφτεις ψυχολογικά. Σαφώς, το συναίσθημα είναι κάτι απαραίτητο, αλλά η εποχή δεν ευνοεί τις εξελίξεις. Θα στραφείς σε οικογενειακά ζητήματα με μεθοδικότητα και συναισθηματισμό. Φαίνεται να ασχολείσαι περισσότερο από το σπίτι για θέματα δουλειάς. Οικονομικές αποκαλύψεις.

Ιχθείς

Αναλύεις κάπως μελαγχολικά τα δεδομένα στη σχέση και την ανάγκη σου για αγάπη. Δεν αργεί ο καιρός με τις αποκαλύψεις, που θα σου λύσει πολλές απορίες. Θα έρθουν στην επιφάνεια κρυφές πτυχές και προβλήματα που υπάρχουν στην δουλειά σου. Οικονομικά υπάρχει μια ασάφεια και καθυστέρηση, χωρίς όμως εμπόδια.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο  oroskopos.tv

Photo of the day

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!