Τα ζώδια σήμερα 06/05/2019

Pluralism / Μάιος 06, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 06 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 06 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 06/05/2019 00:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 06 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 06 Μαϊου 2019. Με τον Άρη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Δία στον Τοξότη, απόφυγε να κάνεις νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της μέρας, για να αποφύγεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις σχέσεις. Κράτησε τα μυστικά σου ασφαλή γιατί μπορεί να διαρρεύσουν και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην παραμελείς τους αγαπημένους σου που περιμένουν την προσοχή και την αγάπη σου. Κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένη, ωστόσο μην περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις στα συναισθηματικά σου σήμερα αν είσαι αδέσμευτη.

ΚΡΙΟΣ

Μια μικρή ένταση θα καταγραφεί σήμερα με το ταίρι σου με την αντίθεση Άρη – Δία. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό για σένα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις να βάλεις τις φωνές. Από οικονομικής άποψης η μέρα σου είναι πολύ καλή, με την εξοικονόμηση δαπανών και την ρύθμιση χρεών. Πρόσεξε μόνο λίγο περισσότερο την υγεία σου, μιας και το άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Άφησε την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου και δοκίμασε την τύχη σου σε κάτι νέο με την χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σε ευνοεί! Και που ξέρεις, ίσως η τύχη να είναι στο πλευρό σου και να ανοίξουν νέοι δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσπάθησε ωστόσο να μείνεις μακριά από κουτσομπολιά, κυρίως στο χώρο εργασίας. Αν έχεις χώρισει πρόσφατα, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε πληγώνουν. Απόφυγε να κοιτάς προς τα πίσω. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!