Τα ζώδια σήμερα 17/04/2020

Pluralism / Απρ 17, 2020 - Πηγή: thebest

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο  - σε χάση.

 

Κριός

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική η σημερινή μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.  

Ταύρος

Μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές συναισθηματικής φύσης σήμερα, καθώς  ωραιοποιείτε καταστάσεις στο μυαλό σας! Προσγειωθείτε όμως γιατί κινδυνεύετε με ανώμαλη προσγείωση στο μέλλον…

Δίδυμοι

Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα! Αν και αρχή της εβδομάδας, κάτι θα οργανώσετε για το βραδάκι… Για τους ερωτευμένους η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις. 

Καρκίνος

Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε. Προσπαθήστε να διορθώσετε καταστάσεις και δείξτε την αγάπη και αφοσίωση σας στο ταίρι σας. Με λίγη προσοχή θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να μη βιάζεστε.

Λέων

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, αναζητήστε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.  

Παρθένος

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που ταράζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη των σχέσεων σας με τον σύντροφο σας ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα. 

Ζυγός

Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή. Περάστε μια χαλαρή βραδιά με φιλικά πρόσωπα

Σκορπιός

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. 

Τοξότης

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε με διπλωματία. 

Αιγόκερως

Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ' όσα πρέπει.

Υδροχόος

Τα άστρα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας. Φλερτ και καινούργιες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Δεν μπορείτε όμως να βασίζεστε στο ενδεχόμενο δημιουργίας μια νέας σχέσης, τουλάχιστον προς το παρόν…

Ιχθείς

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Με τα εμπεριστατωμένα επιχειρήματα σας θα μπορέσετε να πείσετε συνεργάτες ή συνεταίρους και θα αποφασίσουν να βασιστούν πάνω σας. 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!