Τα ζώδια σήμερα 23/03/2020

Pluralism / Μαρ 23, 2020 - Πηγή: athensmagazine

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να είστε λίγο σκληροί για να μπορέσετε να φέρετε ηρεμία και ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση.

2+1 ζώδια που μπορούν να σε στείλουν στο τρελάδικο στο λεπτό!

Κι όμως! Υπάρχουν 2+1 ζώδια που μπορούν με μεγάλη ευκολία να σε... "τρελάνουν" στο λεπτό!

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Ο Δίδυμος είναι του… τρελού από μόνος του. Άλλο λέει το πρωί, άλλο κάνει το βράδυ… Το «όπου φυσάει ο άνεμος πάω» το έχει μότο στη ζωή του, οπότε αν περιμένεις σταθερότητα, συνεννόηση ή να ισχύσουν οι υποσχέσεις του, έδεσες τον γάιδαρό σου σε μαρουλόφυλλο. Το πιο πιθανό είναι δε, αν κάνεις κάποια αναφορά για να του υπενθυμίσεις τι σου είπε, να σε βγάλει και ηλίθιο, ότι δεν κατάλαβες καλά ή να σε κάνει έξαλλο με τις δικαιολογίες και τα ψέματά του.

ΤΑΥΡΟΣ :

Είναι το πρώτο ζώδιο στη λίστα του «πόσα θες να μας τρελάνεις» γιατί είναι τρομερά πεισματάρης, τόσο που μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικό κλονισμό. Ό,τι απόδειξη κι αν του παρουσιάσεις, όσα επιχειρήματα κι αν του αραδιάσεις, όσους μάρτυρες κι αν του φέρεις μπροστά να υπογράψουν και με το αίμα τους ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως υποστηρίζει, δεν πρόκειται να τα αποδεχτεί. Μάλιστα δεν σε βλέπει, δε σε ακούει καν. Εκεί, απλά, θέλεις να τον πιάσεις και να τον ταρακουνήσεις δυνατά, μέχρι να κάνεις το μυαλό του… φραπέ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!