Τα ζώδια σήμερα 25/10/2019

Pluralism / Oct 25, 2019 - Source: ethnos

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου: Εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα δημοσίων σχέσεων

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθούν οι αναλυτικές  αστρολογικές προβλέψεις  για όλα τα  ζώδια  από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να αντιμετωπίσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να σε αγχώσουν, καλό είναι να μην αφήσεις να κυριαρχήσει η γκρίνια γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσω της γυμναστικής για να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που αφορούν τις οικονομικές σου απολαβές και να έχουν σημαντικό αποτέλεσμα για εσένα. Διεξοδικές συζητήσεις με το ταίρι σου λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας.

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σου σε καθημερινή βάση. Αν είσαι ελεύθερος/η εκ βαθέων συζητήσεις μπορεί να σε φέρουν κοντά με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνει έντονη αυτοπεποίθηση και διάθεση να χαρείς κάθε στιγμή στη ζωή σου. Σημαντικό είναι να περάσεις καλά με την παρέα σου και το ταίρι σου, καθώς επιδιώκεις να απολαύσεις τη διασκέδαση και την καλοπέραση μαζί τους. Καλλιτεχνικές δράσεις και θεάματα μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν ιδιαίτερη χαρά. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση σου και μπορείς να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά νέες συνεργασίες, εκμεταλλεύσου πιθανές γνωριμίες που θα προκύψουν. 

Σήμερα η καλή επικοινωνία ανεβάζει το κέφι και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και ζώντας έντονα ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι κοντά στους οικείους σου και να νιώθεις ασφάλεια. Επικεντρώσου σε εργασίες που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις στο σπίτι ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν, αφού μπορείς να τα διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για θέματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Συμφωνίες ακίνητης περιουσίας μπορεί να δώσουν πολλά. 

Σήμερα ρομαντική ατμόσφαιρα και ξεκάθαρες συζητήσεις μπορούν να απαλύνουν πληγές και να εξομαλύνουν την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου εμπνεύσουν ασφάλεια.\

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε εμπορικές συμφωνίες και πιθανά ζητήματα δημοσίων σχέσεων που σε ενδιαφέρουν.  Η επικοινωνία κυριαρχεί και απευθύνεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να βρεθείς μαζί τους και να εκφράσει τις απόψεις για προβληματισμούς που έχεις. Πρόσεξε μόνο γιατί βαριέσαι εύκολα και αυτό μεταφράζεται σε νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μοναδικά συναισθήματα που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και είναι αυτό που θα φέρει κοντά σου πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να έχεις.  Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να αναπτύξεις σχέδια που μπορεί να αφορούν νέους πόρους εισοδήματος κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις έντονη ασφάλεια. Σημαντικό είναι να μην μπεις όμως σε διαδικασία εξόδων που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις ασφαλείας και ζεστασιάς.

Σήμερα η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή καθώς η κατανόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν αφού έντονη είναι η ανάγκη σου για ασφάλεια και τρυφερότητα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς εκφράζεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε μόνο να μην εκδηλώνεις έντονο υποκειμενισμό γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες που μπορεί να αφορούν το εμπόριο καθώς έχεις την πειθώ για τη γρήγορη αντίληψη να κινήσεις καταστάσεις.

Σήμερα εκφράζοντας άμεσα και ειλικρινά σκέψεις και ανάγκες στο ταίρι σου να είσαι βέβαιος ότι θα γίνεις αντιληπτός και πιθανά να προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της επικοινωνίας.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη μελαγχολία καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση.  Σημαντικό είναι να κλείσεις εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν, φρόντισε όμως να έχεις πλήρη αυτοσυγκέντρωση γιατί δεν αποκλείονται τα λάθη που θα σε εκθέσουν. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ισορροπεί τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις με αμεσότητα, κάτι που μπορεί να φέρει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί το τελευταίο καιρό, κυρίως επαγγελματικές.

Σήμερα  εκφράζοντας πράγματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν είναι βέβαιο ότι δίνεις την ευκαιρία να ξεπεραστούν και να ισορροπήσει η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται η καλή επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές παρέες καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι μαζί τους και να εκφράζεις πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις.  Εντάσσεσαι πιθανά σε οργανώσεις και συλλόγους που σου κινούν το ενδιαφέρον τα αντικείμενά τους και σε βοηθούν να δράσεις σε ομαδικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνο γιατί η εριστική σου διάθεση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα σε φιλικό επίπεδο. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθάνε εκφράσεις άμεσα πιθανά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα δηλώσουν τη στήριξη τους σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Σήμερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι περνώντας όμορφα με την παρέα σας θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανανεωθεί η σχέση της με τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου πορείας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η προσοχή είναι στραμμένη σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι πολλές και μπορεί να σε αγχώνουν. Μπορείς όμως να λειτουργήσεις άκρως μεθοδικά και υπεύθυνα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε μόνο να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου γιατί  το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν πρόβλημα. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να λύσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν με ανώτερους σου καθώς η ευκολία στην επικοινωνία είναι χαρακτηριστική και υπάρχει διάθεση για κατανόηση.

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να αφήσει στην άκρη πιθανές εντάσεις του επαγγελματικού χώρου και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η καλή διάθεση και η ευκολία στην επικοινωνία. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να έχεις πραγματοποιήσει. Σημαντικό είναι για σένα να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος γιατί είναι αυτά που μπορείς να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Πρόσεξε μόνο γιατί η αμέλεια που σε διακρίνει μπορεί να επηρεάσει καθημερινά ζητήματα και να εκτεθείς. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα και μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς με το χιούμορ και τη διάθεση να επικοινωνήσεις με τους πάντες.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε κάθε στιγμή της συζήτησης. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές οι νέες γνωριμίες καθώς έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο με το κέφι και την αισιόδοξη διάθεση σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο εντείνοντας τους φόβους και ανασφάλειες που πιθανόν να υπάρχουν καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις εξαιρετικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά  σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται η ανώτερη σου να αναγνωρίζουν την προσωπική σου προσφορά και προσπάθεια.

Σήμερα βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για εσένα και το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες οι ειλικρινείς και ξεκάθαρες συζητήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να έρθετε πιο κοντά. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να  απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σημαντικό είναι για σένα να επικρατήσει η αρμονία και ηρεμία πόσο με το ταίρι σου όσο και με τους συνεργάτες σου γιατί ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Καλό είναι βέβαια να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες γιατί πιθανόν να καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου κάνουν. Το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση, το κέφι και την ανάγκη για διασκέδαση, σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου.

Σήμερα η επικοινωνία είναι ιδανική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον ισορροπία σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούν να σου δημιουργήσουν έντονη χαρά και αισιοδοξία.

TAGS

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!