Τα νέα του διαδικτύου 01-02-2017

Pluralism / Φεβ 01, 2017

Edmonia Lewis

H Mary Edmonia Lewis ήταν Αμερικανίδα γλύπτρια η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1844 και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1907. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρα της Lewis ήταν στη Ρώμη. Ήταν η πρώτη γυναίκα της Αφρικανο-Αμερικανικής ...Tags:


Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Η προσέλευση στα ΚΕΠ για την υποβολή της σχετικής αίτησης θα πραγματοποιείται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του δικαιούχου του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, με σκοπό να αποφευχθεί η ταλαιπωρία που θα προκληθεί από ενδεχόμενη ...Tags: επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, Επιδομα Αλληλεγγυησ, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύησ Δικαιουχοι, Εισοδημα Αλληλεγγυησ 2017, Κοινωνικο Επιδομα Αλληλεγγυησ


ΚΕΑ

Επιπλέον το ΚΕΑ συνδέεται με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και ...Tags:


Kea

Το 10% των δικαιούχων ανέργων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης θα μπει στην αγορά εργασίας, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και του υπουργείου Εργασίας. Αυτό τόνισε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ...Tags:


Κεα Δικαιολογητικα

Οι αιτούντες το παραπάνω εισόδημα πρέπει να προσκομίσουν στον υπάλληλο του Δήμου ή του ΚΕΠ το «ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ» υπογεγραμμένο (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) από όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού που συγκατοικούν που είναι ...Tags: Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύησ 2017


Φεβρουαριοσ 2017

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα δείς πολύ σύντομα μια αισθητή ...Tags:Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!