Τα ζώδια σήμερα 14/12/2020

Pluralism / Δεκ 14, 2020 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα;

Τα συναισθήματα σήμερα μεγεθύνονται δημιουργώντας προσδοκίες…

Κριός

Είναι σημαντικό σήμερα να κρατήσετε την ελπίδα δυνατή ωστόσο δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες θέλετε να έχουν μια δημιουργική συνέχεια.

Ταύρος

Αμφιβολίες και ανασφάλειες φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή ημέρα. Καλό θα ήταν να σταθείτε στην αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Δυσκολίες υπάρχουν σήμερα ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους.

Καρκίνος

Η υπομονή είναι αξία ανεκτίμητη σήμερα. Οι καρποί ωριμάζουν αλλά σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι.

Λέων

Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι δημιουργικό θα είναι εντονότερη σήμερα. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές προσδοκίες.

Παρθένος

Η ανάγκη να φτιάξετε κάτι το οποίο θα κρατήσει στον χρόνο, σήμερα θα σας απασχολήσει. Ωστόσο μην απογοητευτείτε εάν βλέπετε εμπόδια προς την υλοποίησή του.

Ζυγός

Η επικοινωνία σήμερα φέρνει προκλήσεις, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένη/ος για όλα τα ενδεχόμενα. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που νιώθουν ανασφάλεια στη σχέση τους

Σκορπιός

Η ένωση, οι σχέσεις και οτιδήποτε πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας έρχεται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή για επανεξέταση και αναθεώρηση.

Τοξότης

Ενώ είστε ένας άνθρωπος γεμάτος αισιοδοξία, σήμερα δεν είναι από τις πιο δυνατές σας ημέρες. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να σας δώσει χαρά και ικανοποίηση χωρίς όμως πολλές προσδοκίες.

Αιγόκερως

Σήμερα ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας φαίνεται πως είστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και θα μπορούσατε να την εμπιστευτείτε.

Υδροχόος

Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες δεν ταιριάζουν στην σημερινή ημέρα. Απεναντίας, η σταθερότητα και η ευγένεια είναι η δύναμή σας.

Ιχθύες

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!