Τα ζώδια σήμερα 10/09/2019

Pluralism / Σεπ 10, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 10 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10/09

Ζώδια 10 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10/09

Δημοσιεύθηκε: 10.09.2019 | 07:37

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ηλιακό 11ο σπίτι σου κι έτσι μπορείς να επενδύσεις ιδιαίτερα στις φιλίες, στις συνεργασιακές προσπάθειες ή στην αναζήτηση της προσωπικής σου ευτυχίας. Ενώ συνεργάτες επιδιώκουν να σου αποσπάσουν συνομιλίες και πληροφορίες, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να πεις, πότε και πως. Πρέπει εσύ να αποφασίσεις αν θα πρέπει να μιλήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου, τι θα πεις και πως θα το πεις. Δική μου άποψη είναι πως πρέπει να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα και να πεις χαζομαρούλες. Έτσι για να περάσει η μέρα αναίμακτα. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε απόψε την καρδιά σου, αναλογίσου τις δικές σου ευθύνες, αξιοποίησε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιη πως πολύ σύντομα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα βάλε για λίγο στην άκρη την ανάγκη του να κρέμεσαι από την αποδοχή και επιβράβευση των άλλων και βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Κράτησε και λάβε υπόψη σου απόψεις συνεργατών που είναι τεκμηριωμένες και δοκιμασμένες οι προθέσεις τους. Μη γίνεσαι έρμαιο του καθενός καλοθελητή και μην επηρεάζεσαι. Μείνε πιστή στις δικές σου γνώσεις, εμπειρίες και φυσικά στο ένστικτό σου για κάθε σου απόφαση. Επίλεξε να περάσεις ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ με το σύντροφό σου και απόφυγε σχολαστικές σκέψεις και συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν φαντάζεσαι πόσο κοντά σου είναι ο μεγάλος έρωτας, για αυτό πάρε τα πάνω σου και μην πέφτεις ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο πιο ανοιχτή είσαι σε νέες προτάσεις και ιδέες σήμερα, τόσο πιο εύκολα θα βρεις και τις λύσεις που χρειάζεσαι. Κρίνεις δίκαια και αντικειμενικά τα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό σου χώρο, όμως θα πρότεινα να υπερασπιζόσουν τα δικά σου συμφέροντα και μάλιστα με δυνατή φωνή, παρά των άλλων. Μην αμελείς σημαντικά πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άκουσέ τον και λάβε υπόψη σου τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου είναι κι αυτή που κρύβει τις ευκαιρίες. Για αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ανοίξου, μίλα και μην ξεχνάς να χαμογελάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!