Τα ζώδια σήμερα 30/10/2019

Pluralism / Οκτ 30, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 30 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30/10

Ζώδια 30 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30/10

Δημοσιεύθηκε: 30.10.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται σήμερα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού και είσαι διατεθειμένη να αναλύσεις τα συναισθήματα και να απαντήσεις σε ερωτήματα, τόσο προσωπικά όσο και στους άλλους. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις σου και να βάλεις σε τάξη πιθανές οφειλές σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους κι έτσι το άγχος γύρω απ’ τα θέματα καριέρας σου να περιορίζεται αισθητά. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να δώσει μια ανάσα ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και τόλμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι σε θέση σήμερα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες, να φτάσεις σε ένα δίκαιο συμπέρασμα, ενδεχομένως να προχωρήσεις και σε μια δέσμευση. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου στα εργασιακά μπορούν να προσελκύσουν νέα πρόσωπα και να παρουσιάσουν ευκαιρίες που είτε θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, είτε θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή την αξιοπιστία του ερωτικού σου συντρόφου και μη δημιουργείς προβλήματα και διαφωνίες άνευ λόγου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία σου να ενισχύεται σημαντικά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ηγέτιδά σου Αφροδίτη εναρμονίζεται σήμερα με τον Ερμή και σε βοηθά να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. Η κοινωνικοποίηση στα εργασιακά μπορεί να φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά. Άσε λίγο ανοιχτές κάποιες συμφωνίες, καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και πέρνα ευχάριστες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, γι’ αυτό ανοίξου εσύ που είσαι μόνη και μη λειτουργείς με προκαταλήψεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!