Τα ζώδια σήμερα 10/03/2020

Pluralism / Μαρ 10, 2020 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

Τι έχουν ετοιμάσει τα άστρα για κάθε ζώδιο σήμερα; Πώς θα είναι η ημέρα μας;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσει το θέμα των εξόδων μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε, όμως, τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση, που μπορεί να σημαίνει και τη λήξη ενός δεσμού. Χαμηλώστε τους τόνους. Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο.

ΛΕΩΝ

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις και να διευρύνετε τις δραστηριότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί μια πιο θετική αύρα. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους εκπληρώνονται τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά ζητήματα θα απασχολήσουν πολλούς και το πιθανότερο είναι να μείνετε δυσαρεστημένοι με την παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας σήμερα είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφό σας είναι περισσότερες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συζήτηση σχετικά με οικονομικά θέματα. Μάθετε να αξιολογείτε σωστά τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ημέρα σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!