Τα ζώδια σήμερα 28/07/2021

Pluralism / Ιουλ 28, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου, κάτι που είχες βιώσει από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάιο κι έτσι έχεις μια ακόμα φορά τη δυνατότητα να επιδιώξεις περισσότερη ελευθερία και να ενισχύσεις τις κοινωνικές σχέσεις σου.

Σήμερα η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή απογοητεύσεις για αυτό η κάθε σου κίνηση θα πρέπει να είναι μετρημένη. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην αφήνεις δεύτερες σκέψεις να σε καταβάλλουν. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις σε εντυπωσιάζουν.

Ταύρος: Ο Δίας επιστρέφει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα και θα συνεχίσει τη διέλευσή του για τους επόμενους πέντε μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσε να υπάρξει μια ώθηση ή προώθηση των επαγγελματικών στόχων σου.

Κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ φυσικό και πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι: Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον τομέα του πνεύματός σου και θα συνεχίσει αυτήν τη διέλευσή του για τους επόμενους πέντε μήνες.

Έτσι ξεπερνάς το καθημερινό άγχος και γίνεσαι πιο αισιόδοξη και σίγουρη για τον εαυτό σου. Αυτό το διάστημα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για μάθηση, επικοινωνία, διδασκαλία ή προώθηση. Ο διάλογος με τον αγαπημένο σου θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα επιλογής.

Καρκίνος: Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας τα δώρα της εμπιστοσύνης και του θάρρους στον οικείο ή τον εσωτερικό κόσμο σου τους επόμενους μήνες.

Η αναβλητικότητα στα εργασιακά θα αυξήσει τις ήδη πολλές εκκρεμότητές σου. Η υπερπροστατευτικότητά σου μπορεί να χαρακτηριστεί καταπιεστική από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη, πιθανά ενός θαυμαστή σου που δεν φαντάζεσαι, σε εντυπωσιάζει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!