Τα ζώδια σήμερα 08/06/2019

Pluralism / Ιουν 08, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 8 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 08/06

Ζώδια 8 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 08/06

Δημοσιεύθηκε: 08.06.2019 | 07:33

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 08 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 08 Ιουνίου 2019. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Δία, σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί μια απρόσμενη αύξηση των εσόδων μας, να δεχτούμε αύξηση στο μισθό μας ή να μας προσφέρουν ένα γενναιόδωρο μπόνους! Ας το χαρούμε!! Μόνο να μην τρέξουμε κατευθείαν στην αγορά και εξανεμίσουμε τα χρήματα. Υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον αρκετές άλλες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψουμε.

ΚΡΙΟΣ

Οι πλανήτες δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ζητήματα στην επιφάνεια για να λυθούν με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σου αν γίνεις προκλητική. Πρόσεχε επίσης μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξει μια φάση βελτίωσης των σχέσεών σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή έχει τον πρώτο λόγο σήμερα με το τρίγωνο του Ήλιου. Μην αφήνεις την ταραχή που νιώθεις να γίνει εμφανής στο ταίρι σου. Συγκρατήσου και μη φτάνεις στα άκρα. Μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο μπορούν να διευθετηθούν τα πάντα. Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου, μέσα από μια φιλική συντροφιά μπορεί να γίνει μια γνωριμία που θα σε βάλει σε σκέψεις και θα θελήσεις να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο αυτό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!