Τα ζώδια σήμερα 30/06/2021

Pluralism / Ιουν 30, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις όχι σε απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορείς να αποκτήσεις ισχυρή πρόσβαση στη διαίσθησή σου και να εξερευνήσεις τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου.

Καθώς προχωρά η μέρα ο Άρης κατευθύνεται προς τον Κρόνο και θα μπορούσες να νιώσεις κατά κάποιο τρόπο αποκλεισμένη ή κατασταλμένη δημιουργικά. Μην απομακρύνεσαι από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός ή απωθημένος έρωτας εκπληρώνεται.

Ταύρος: Μπορείς σήμερα να επενδύσεις στις φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες ή τις προσπάθειες συνεργασίας. Εάν υπήρξαν πρόσφατα ανισορροπίες ή αδικίες σε μια φιλία είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις αποκαταστήσεις.

Πλησιάζουμε σε μια πτυχή Άρη – Κρόνου και μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα εμπόδιο στα σχέδιά σου. Προσθέστε διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επαφές και επικοινωνίες ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου.

Δίδυμοι: Είσαι σε τέλεια φόρμα σήμερα για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Καθώς όμως η μέρα κυλά μια καθυστέρηση ή επιβράδυνση μπορεί να σημειωθεί με την πτυχή Άρη – Κρόνου.

Ένα αποθαρρυντικό σχόλιο ή κριτική μπορεί να αποσυντονίσει τη σκέψη σου. Διατήρησε την τρυφερότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν σε αφήνει αδιάφορη.

Καρκίνος: Οι σημερινές μεταφορές ενθαρρύνουν την αγάπη σου για μάθηση, καθώς είναι καιρός να διευρύνεις τις προοπτικές σου, να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου και να χαρείς νέες ιδέες. Καθώς όμως η μέρα προχωρά οι αγορές, τα έργα, οι επιχειρηματικές επιδιώξεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν περιορισμό ή εμπόδια με τον Άρη να πλησιάζει σε μια αντίθεση με τον Κρόνο ή να δημιουργήσει μια διαφωνία.

Η άσκηση υπομονής μπορεί να έχει τα οφέλη της αν και ακόμα μπορεί να μην είναι εμφανή. Οργανώστε το πρόγραμμα των διακοπών ή μιας απόδρασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια εξέλιξη σε χαροποιεί.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!