Τα ζώδια σήμερα 20/09/2020

Pluralism / Σεπ 20, 2020 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

00:03

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις 27/09 ο Ερμής φεύγει από τον αέρινο Ζυγό και περνάει στον ιδιαίτερο οίκο του Σκορπιού.

Οι αλλαγές που θα συντελεστούν και μέχρι ο πλανήτης να γυρίσει σε ανάδρομη φορά  (14/10) θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα. Επιλογές θα δοθούν πολλές σε εργασία, σπουδές αλλά και επενδύσεις!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Οικογένεια και φίλοι

Οι σύντροφοι που έχουν μείνει καιρό απόμακροι ο ένας από τον άλλο, έχει πια έρθει η ώρα για να κάνουν την κίνηση να ξανασμίξουν. Καινούργιες επαφές που θα φανερωθούν στους μόνους-εργένηδες

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Επισκέψεις γνώριμων ατόμων

Μια νέα γνωριμία, για τους ελεύθερους θα προκύψει μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, που ίσως και να τους βάλει και πάλι μέσα σε παιχνίδια έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Ευκαιρίες

Πολλά τα μαντάτα που σας έρχονται από το παρελθόν σας και αποζητούν να σας κάνουν προτάσεις που θα σας δελεάσουν και πάλι. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ζήσει πολλάκις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Συντροφικές αποφάσεις

Εδώ και μέρες αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή προς το πολύ καλύτερο. Ολα μέσα στη σχέση σας κινούνται σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς.

 ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Ερωτοφιλίες

Θα έχετε πολύ κόσμο να σας προσκαλεί! Αυτό στους solo του ζωδίου θα βγάλει και κάποιες ευκαιρίες που θα σχετίζονται με καινούργιες γνωριμίες που θα τραβήξουν την προσοχή τους.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Νέα συναισθήματα

Μέχρι ο Ηλιος να περάσει στον Ζυγό εσείς θα βρεθείτε σε συμπληγάδες, καθώς θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι και ποιον πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και ειδικά την αισθηματική.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Αισθηματική απολογία

Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι προστριβές μεταξύ σας, τουλάχιστον παρουσιάστε τα επιχειρήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Παλιά ιστορία

Είναι μια βδομάδα από αυτές που όλοι και όλα θα σας θυμηθούν. Αυτό σχετίζεται και με κάποια παλιά σας ιστορία που θα θελήσει να σας πλησιάσει και να προτείνει κάτι νέο!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αναπάντεχες συναντήσεις

Οι σκοποί σας αυτή την εποχή ακουμπούν πρώτα τον οικονομικό σας τομέα και μετά όλα τα άλλα. Οι όψεις του Ερμή αλλά και του κυβερνήτη σας θα σας ενισχύσουν έτσι ώστε να έχετε βρει τις λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Αναμνήσεις και νέες προτάσεις

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη, εσείς οι ελεύθεροι, έναν νέο έρωτα. Μέχρι την αλλαγή ζωδίου, τις επόμενες μέρες, θα δεχτείτε τουλάχιστον δύο προτάσεις που θα δελεάσουν την κλειστή καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Επιτυχίες

Πολλά τα νέα που θα έρθουν στο κατώφλι σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να χαρείτε αλλά και να βρείτε τι ζητάτε από τον άνθρωπο που επιθυμεί να κάνει σχέση μαζί σας

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Από τις ερχόμενες μέρες όλα αλλάζουν. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρεθείτε σε πιο κοντινές επαφές με τους ανθρώπους που παραπονιούνται ότι σας έχουν χάσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!