Τα ζώδια της εβδομάδας (15-21 Απριλίου) | Athens Voice

Pluralism / Απρ 17, 2019 - Πηγή: athensvoice
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 12-04-2024

Τα ζώδια της εβδομάδας (15-21 Απριλίου)
Κριέ, ξεκάθαρη σκέψη και μεγάλη σαφήνεια για το τι χρειάζεσαι προσωπικά
Διάβασε τις προβλέψεις εβδομάδας και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.
Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ξεκάθαρη σκέψη και μεγάλη σαφήνεια για το τι χρειάζεσαι προσωπικά
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου (17) τινάζεις τις αράχνες από τον ψυχισμό σου, καθώς οι ιδέες και η έμπνευση ρέουν. Μπορείς να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο καλλιτεχνικά ή δημιουργικά. Στις κουβέντες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου είναι εύκολο να δημιουργηθούν αντιθέσεις, αν δεν μετριάσεις την ισχυρογνωμοσύνη και την ανυπομονησία για να γίνει δυνατή μία αρμονική λύση. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (19) είναι ευκαιρία για ανανέωση κι ανασύνταξη. Μία εκδρομή, φρέσκια δραστηριότητα ή καινούρια άτομα σε βοηθούν να ξεκολλήσεις σε ό,τι αφορά προσωπικά τους συγγενείς σου ή το «πού πηγαίνει αυτή η σχέση» κι επαγγελματικά νομικές-οικονομικές υποθέσεις ή θέματα σπουδών. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (20) σε βοηθά να διαλέξεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι, ειδικά στις ερωτικές σου σχέσεις, ώστε να μην αισθάνεσαι βαλτωμένος αλλά χαρούμενος και ζωντανός. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) κατόπιν σου δείχνει πώς να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη της μεγαλύτερης αφθονίας, υλικά και συναισθηματικά.
Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Απαιτητικές επανατοποθετήσεις και ροπή προς τακτικές «καμένης γης»
Η διαδοχική είσοδος του Ερμή (17) και της Αφροδίτης (20) στον Κριό, όπως και η Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο (19), βαραίνουν τον ψυχισμό και το σώμα σου. Σκέψεις και κουβέντες που κάνεις για ανανέωση και αναδιοργάνωση των συνηθειών σου και των ανέσεών σου στον έρωτα και τη σχέση με τα παιδιά σου, είναι κάθε άλλο παρά εύκολες. Η παρόρμηση για αλλαγή σε αγχώνει και σε φοβίζει, ωστόσο χρειάζεται διάκριση για να μην κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Μην κολλήσεις ξεροκέφαλα σε ένα στείρο «όλα ή τίποτα» που θα σε δυσκολέψει περισσότερο. Η μέση οδός είναι η μεγάλη δύναμη του ζωδίου σου. Αναζήτησέ την. Παρομοίως, προτίμησε την ειλικρίνεια και προσπάθησε για συναινετικές λύσεις στη δουλειά. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου (20) θα σου δώσει γείωση, θα σε φέρει στο κέντρο σου και θα σε κάνει να αισθανθείς δυνατότερος. Αν καταφέρεις να βγεις λιγάκι έξω από τον εγωισμό σου, θα δεις καθαρότερα τη μεγαλύτερη εικόνα, ιδιαίτερα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.
Σχετικα
Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Εκτόξευση στο καινούργιο, λίγη σύνεση για να μην εκτοξευτείς στο κενό
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Κριό (17) δρα ως διαλυτικό της καταχνιάς στο μυαλό σου. Έμπνευση, αποφασιστικότητα και μία τεράστια διάθεση για αλλαγή ανανεώνουν τις φιλίες και εξωεπαγγελματικές σου δραστηριότητες. Πάσχισε για ισορροπία, προσπαθώντας να μην πετάξεις ό,τι σου δίνει χαρά και δημιουργικότητα απλώς για κάτι άλλο καινούριο, ειδικά αν αφορά έρωτα ή τα παιδιά σου. Είναι κομματάκι δύσκολο, γιατί με την Πανσέληνο (20) αισθάνεσαι ότι έχεις ήδη κάνει τη δουλειά κι είσαι στο μέλλον που θέλεις. Η Αφροδίτη στον Κριό (20) υπογραμμίζει τα παραπάνω μοτίβα. Όσο οικείο κι ευχάριστο κι αν σου είναι το καινούριο και ξέφρενο, τσέκαρε πρώτα ότι υπάρχει έδαφος εκεί που τρέχεις ώστε να μη βρεθείς να αιωρείσαι στο κενό. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) φέρνει ακριβώς θέματα πρακτικά και γείωσης στο προσκήνιο και την ανάγκη να μοιράσεις την ενέργεια και την προσοχή σου ανάμεσα στον ενθουσιασμό του καινούριου και τις εκκρεμότητές σου. Είναι σωματικά και ψυχολογικά επίπονο και χρήζει έξτρα φροντίδας.
Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7 Απριλίου)
Όλα γίνονται υπερπροσωπικά και τείνεις να σαρώσεις, αλλά με τι κόστος;
Παράπονα, δύσκολες σκέψεις και απαιτητικές συναλλαγές σε κάνουν να θέλεις να αρθρώσεις ένα δωρικό «φτάνει» με τον Ερμή στον Κριό (17). Μετρίασε το πόσο τα παίρνεις όλα προσωπικά και πριν μιλήσεις σκέψου πώς μπορούν να συναντηθούν οι καινούριες προτάσεις, γνωριμίες, ιδέες με τις «βαλίτσες» σου. Δεν σου πάει, αλλά θα σε βοηθήσει. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη στον Κριό (20) σε καλούν να βγεις λιγουλάκι έξω από το συναίσθημα και να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να διαλέξεις τι δεν σε ικανοποιεί στις φιλίες, την οικογενειακή σου ζωή, τις επαγγελματικές σου βάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις τους στόχους σου και να μην πηγαίνεις στα τυφλά και δυσαρεστημένα. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) σου θυμίζει με τον πρακτικότερο κι αληθινότερο τρόπο ότι όλα μπορούν να αλλάξουν. Τα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον σου, οι φιλίες, τα χόμπι σου, σίγουρα σου δίνουν ασφάλεια. Κάνε τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται σταδιακά και οικειοθελώς για να μην αποβούν τα δεσμά σου.
Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Περνάς σε εφηβική κατάσταση χαράς. Για να κρατήσει, μην ξεχνάς τα πρακτικά
Βγαίνεις στην επιφάνεια για αέρα με τον Ερμή στον Κριό (17) μετά από απαιτητική κατάδυση σε αντικρουόμενα συναισθήματα κι ανασφάλειες, οικονομική ασάφεια και γενικώς μεγάλο μπέρδεμα. Εκδρομή, νέες παρέες ή μία δυναμικότερη στάση στις σπουδές σου και τη σχέση με τους συγγενείς σου, όλα συμβάλλουν. Φρόντισε να μην πάρεις τα πάντα παραμάζωμα, μείνε στο σχέδιο. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνουν να πιστεύεις ότι σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά, ιδιαίτερα επαγγελματικά, επιμορφωτικά, στην προσωπική σου πρόοδο. Και είναι, αλλά πάσχισε για ομαλή αλλαγή χρησιμοποιώντας το καθημερινό σου δίκτυο. Μην τα φορτωθείς όλα μόνος. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος, στον Ταύρο (20), θα σε περάσει στην πραγματικότητα της καριέρας και του γάμου σου. Θα χρειαστείς κάθε βοήθεια για να γεφυρώσεις αυτά που σκέφτεσαι, θεωρείς καλύτερα και πιο δικά σου, με την πρακτική πλευρά της υλοποίησης των σχετικών σου στόχων. Δεν θα κατηγορηθείς ποτέ για έλλειψη έμπνευσης, μοναδικότητας, λάμψης ή γενναιοδωρίας. Σε παίρνει να γίνεις λίγο πιο συνετός και εγκρατής.
Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος, ευτυχώς έχεις απόθεμα για να τον καλύψεις
Από τις ιδεαλιστικές κορώνες και τον ρομαντισμό στη σχέση κι από τη δημιουργική ασάφεια στις συνεργασίες, ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Κριό (17) σε εισάγει στα βαθύτερα και πιο απαιτητικά κομμάτια των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων. Τείνεις να γίνεις παράλογος και εγωκεντρικός στις σκέψεις και τις κουβέντες σου, γιατί οι αλλαγές που επιβάλλουν οι υποσχέσεις που έδωσες, οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις που ανέλαβες, σε αναστατώνουν όσο τίποτα. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη (20) στον Κριό βάζοντας στο παιχνίδι το χρήμα, τους συγγενείς, την επιμόρφωσή σου, τα ανοίγματά σου, ανακατεύουν περαιτέρω τον ψυχισμό σου. Τι θα γίνει αν πάρεις αυτό που έχεις ανάγκη τελικά; Οι αλλαγές σου μπορούν να σε εξασφαλίσουν; Την απάντηση δίνει ο Ήλιος στον Ταύρο (20) και η μακριά εμπειρία σου στην απογοήτευση και το πρόβλημα. Γειώνεσαι, κεντράρεσαι και αν φύγεις από τη λογική «χάνω-κερδίζω», μπορείς να βρεις την ισορροπία. Άλλωστε η ίδια σου η καθημερινότητα και υγεία υπαγορεύει τις αλλαγές, δεν είναι ουρανοκατέβατες.
Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Πρωτοβουλία και προσωπική άποψη που ανανεώνουν σχέσεις και συνεργασίες
Σε φάση «θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω κι όταν θέλω θα σου πω το σ’ αγαπώ» σε εισάγει ο Ερμής στον Κριό (17), πράγμα που είναι ανανεωτικό για τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, αφού γίνεται ευκολότερο να πάρεις θέση, με ενθουσιασμό. Η Πανσέληνος (19) και η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Κριό (20) αποδίδουν τα του καίσαρος τω καίσαρι, καθώς ο αυθορμητισμός που σου χαρίζουν, η μεγαλύτερη προθυμία σου να ταράξεις τα νερά για να φρεσκάρεις καταστάσεις και πράγματα, αποδίδουν. Το ευεργετικό εφέ είναι αισθητό στη σχέση σου και στις συνεργασίες σου, όσο δεν ξεχνάς τον εαυτό σου και δεν περνάς σε εγωκεντρικές ακρότητες και σύγκρουση δήθεν για να βρεις ισορροπία. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) δρα σταθεροποιητικά όσο κι αν υποδαυλίζει πάθη, ανασφάλεια και φόβους. Δεν είναι ανάγκη να παρατήσεις αυτό το ωραίο και τον ενθουσιασμό επειδή θέλει δύσκολη πρακτική αναπροσαρμογή. Ίσως χρειάζεται να δεις πρακτικά τι είναι αυτό που τελικά σε αναστατώνει τόσο και, πρακτικά, να το αναδιοργανώσεις.
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Πολλή δουλειά για να καταφέρεις τις απαιτούμενες αλλαγές
Δεν κάνεις κωλοτούμπες με τον Ερμή στον Κριό (17) γιατί αν και σου δίνει ώθηση, πρωτοβουλία και διάθεση για αλλαγή στη δουλειά και τη ρουτίνα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου παραμένει η ανασφάλεια για το μέλλον και η ένταση. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη στον Κριό (20) διεγείρουν την ανάγκη ανασύνταξης της καθημερινότητάς σου περαιτέρω. Στη δουλειά, οι στόχοι σου γεννούν υποχρεώσεις και κόπο. Οι πρωτοβουλίες αποδίδουν, όσο δεν κρύβεις τα προβλήματα και τις εκκρεμότητές κάτω από το χαλί. Προσωπικά προβλήματα, φόβοι, παρασκήνιο που σχετίζεται με τη σχέση σου, επιτάσσουν διάκριση. Το καλύτερο χαρτί σου για να γίνουν εύστοχες αλλαγές είναι να μη θάψεις ούτε τις καθημερινές σου ανάγκες, ούτε τα θέματα που σε φοβίζουν στη σχέση. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) είναι φορέας μεγάλης αναδιοργάνωσης, άλλωστε και πρακτικά σου δείχνει τι πρέπει να γίνει στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, σταθερά, μεθοδικά και ρεαλιστικά, ώστε να είσαι αληθής ως προς τον εαυτό σου και τα κοινά ζητούμενα.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Βγάζεις το χαλινάρι και ζεις τα πάντα στον υπερθετικό
Με τον Ερμή στον Κριό (17) το χιούμορ, η δημιουργικότητά σου και η ανάγκη σου για φλερτ ή έστω κάτι καινούριο στον έρωτα είναι στα ύψη. Γοητευτικό ναι μεν, χρήζει μέτρου δε για να μην πεις, κάνεις, ερωτευτείς, υποσχεθείς φούσκες που δεν μπορείς να στηρίξεις. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη (20) στον Κριό δεν σου το κάνουν εύκολο, αφού μαγεύεσαι από τις πιθανότητες, τη γυαλάδα, τις προοπτικές, από νέες παρέες, από γνώσεις και παραστάσεις. Επαγγελματικά κράτα στο μυαλό σου την ομάδα, τους πιο μακροπρόθεσμους και ιδανικούς σου στόχους. Προσωπικά μην παρατάς τους φίλους σου και τη ρουτίνα που σε υποστηρίζει. Προσπάθησε να είσαι έξυπνα επιλεκτικός. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) σε βοηθάει να το καταφέρεις, καθώς μετριάζει την παιδικότητα της κατεπείγουσας ανάγκης σου και σε βάζει να δεις πώς και εάν τελικά όλη αυτή η καινουργίλα μπορεί να χωρέσει στην καθημερινότητά σου. Δύσκολος ο ρεαλισμός, η δουλειά, τα θέματα υγείας και άσκησης, οι λογαριασμοί, έστω και για τον καλύτερο λόγο. Έτσι είναι όμως, η ζωή δεν είναι φαντασίωση, καλό είναι να το λάβεις υπόψη σου.
Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Προσπάθεια επιβολής απόψεων και τρόπων. Λίγη διπλωματία σε πάει μακριά.
Με χίλια τρέχει το μυαλό σου κι όχι απαραίτητα στη σωστή κατεύθυνση με τον Ερμή στον Κριό (17). Πάσχισε να μην κουβαλήσεις τις απόψεις τρίτων (ακόμη και των καλύτερων) στο οικογενειακό σου περιβάλλον και επίσης να μην προσπαθήσεις ντε και καλά να επιβάλλεις τις απόψεις σου για το πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Επιχειρήματα έχεις, μυαλό επίσης, δοκίμασε τον διάλογο, όχι τις σιωπές ή τις φωνές. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη (20) στον Κριό λένε ότι όλα τα κίνητρα και οι τρόποι δεν είναι ίδιοι. Ανάλαβε τις πρωτοβουλίες σου για τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τους στόχους σου, μη μειώνεις την κατάσταση σε ανασφάλεια και χρηματικό κέρδος. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) τελικά σου δείχνει ότι, επαγγελματικά ή προσωπικά, είσαι μανούλα στο να παίρνεις μια επισφαλή θέση, μία ανασφάλεια και να βρίσεις έναν πρακτικά δημιουργικό τρόπο που να σε κάνει χαρούμενο. Δεν είναι απαραίτητο ούτε να υποφέρεις, ούτε να κάνεις άλλους να υποφέρουν, δείξε ρεαλιστική νοητική ευελιξία.
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Έρωτας και δημιουργικότητα σε σπρώχνουν σε αλλαγές, πεισμώνεις όμως
Η ερωτική σου ζωή και τα δημιουργικά σου πρότζεκτ γίνονται φύλακες άγγελοι με τον Ερμή στον Κριό (17). Φέρνουν πρωτοβουλίες κι αλλαγές που οδηγούν σε γνωριμίες, προτάσεις, νέες ιδέες, μετακινήσεις, εξόδους και γενικά τεράστια κινητικότητα. Όσο φροντίζεις να στηρίζεις τα λόγια και τις πράξεις σου και να πασχίζεις για αρμονία, όχι μόνο για εντυπώσεις, είσαι στον σωστό δρόμο. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη (20) στον Κριό σηματοδοτούν την ανάγκη για διάκριση και για να βάλεις νερό στο κρασί σου στα πάρε δώσε με οικογένεια και συγγενείς. Στη δουλειά βρες τη φόρμουλα που δεν θα σε αναγκάσει να διαλέξεις ανάμεσα στις βάσεις σου και σε καινούρια πεδία. Μονόπλευρες ή απόλυτες στάσεις είναι εύκολες τώρα, αλλά λιγότερο αποτελεσματικές. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) σου θυμίζει άλλωστε τον ρόλο που παίζουν οι συνεργάτες κι ο σύντροφός σου στη σταθερότητά σου. Αντιμετώπισε καταστάσεις στο σπίτι και το γραφείο ρεαλιστικά, όχι πεισματάρικα. Αλλαγές χρειάζονται, το ζήτημα είναι αν θέλεις να τις κάνεις μόνος.
Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με το νου στα κέρδη σου, συναισθηματικά και υλικά
Σε πιο πρακτικά θέματα στρέφεται το μυαλό σου και οι κουβέντες σου με τον Ερμή στον Κριό (17). Πιο συγκεκριμένα, στις πρωτοβουλίες για αναδιοργάνωση και αλλαγή που χρειάζονται για το πορτοφόλι και τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Έχεις τη βοήθεια ή πίεση της οικογένειας και συντρόφου σου επί προσωπικού, των συνεργατών και της γενικής κατάστασης στο γραφείο επί του επαγγελματικού. Η Πανσέληνος (19) και η Αφροδίτη (20) στον Κριό τείνουν χείρα βοηθείας καθώς η καθημερινή σου εργασία και προσπάθεια συμβάλλει στην ανανέωση των οικονομικών και της συναισθηματικής σου κατάστασης. Βέβαια καλείσαι να αναθεωρήσεις συνήθειες, τρόπο ξοδέματος ή επένδυσης με όση διάκριση και νοημοσύνη μπορείς ώστε να αξιοποιήσεις και προσωπικές γνωριμίες και επαγγελματικές-οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20) σου δείχνει τις πόρτες που ανοίγουν στην καθημερινότητά σου και φέρνουν ιδέες, ανθρώπους, προτάσεις. Όσο δεν θεωρείς τίποτα δεδομένο πριν υλοποιηθεί και εστιάζεσαι στην πραγματικότητα όπως είναι (δύσκολο για σένα) είναι ευκολότερο να λύσεις γόρδιους δεσμούς στις καθημερινές σου συναλλαγές για πρόσωπα και πράγματα.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!