Τα ζώδια σήμερα 16/11/2019

Pluralism / Νοε 16, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 16 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 16/11

Ζώδια 16 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 16/11

Δημοσιεύθηκε: 16.11.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα επενδύεις περισσότερο στο συναίσθημα, στην προσωπική σου ζωή ή τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι. Είναι η εποχή του Σεληνιακού κύκλου για να εξερευνήσεις πιο βαθιά τον εσωτερικό κόσμο σου και να έχεις μια καλύτερη σχέση με τις ανάγκες σου τις ψυχικές, αλλά και τις υλικές. Φρόντισε να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στην ανάκτηση των δυνάμεων και συγκέντρωσης της ενέργειάς σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου και να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά σου προσφέρει αυτή η σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις το Σαββατόβραδό σου χαμένο. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και σκέψου πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη χαραμίζεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη εναντιώνεται με τον Κρόνο και μπορεί να απογοητευτείς από μικρά πράγματα που πάνε στραβά ή σε απομακρύνουν από τα συμφέροντά σου. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με θετικότητα τις καταστάσεις και μην στενοχωριέσαι τόσο εύκολα. Ξεκουράσου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην αναλώνεσαι στην υπερανάλυση των γεγονότων. Κάνε τη βραδιά ξεχωριστή με τον ερωτικό σύντροφό σου, πρόσθεσε σασπένς και άνοιξε το σπίτι σου σε κοινούς φίλους. Περάστε όμορφα και βρες τρόπους να τον σαγηνεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως μη στερείς πράγματα και χρόνο από τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου βάζοντάς σε στη διαδικασία να σκεφτείς, να αναθεωρήσεις ή και να ψάξεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου την άνεση αν όχι και την πολυτέλεια. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να συμβιβαστείς με τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους είτε αυτό σημαίνει οικογένεια, είτε αγαπημένους φίλους. Βρες τις ισορροπίες και μη στερείς πράγματα από τον εαυτό σου και τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλώς ή κακώς έχει και εκείνος τις απαιτήσεις του, μιας και σε έχει στηρίξει στα δύσκολα. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις που δεν θίγουν τον εγωισμό και την αξιοπρέπειά σου σε αυτόν που έχει κλέψει την καρδιά σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!