Τα ζώδια σήμερα 19/04/2019

Pluralism / Απρ 19, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 19 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 19 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 19.04.2019 | 07:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Σήμερα 19 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 29o 06΄ του Ζυγού στις 14:12 μ.μ. Αυτή η πανσέληνος έχει ευχάριστες, αλλά και κάποιες δύσκολες όψεις και μπορεί να δεις κάποιες καταστάσεις να λύνονται ή να έχουν μια ένταση. Η διάθεση θα είναι επιθετική, ωστόσο αυτή η διάθεση θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντιπάλου σου. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώσε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειάς σου καθώς κάποιο πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί τη στήριξη και τη βοήθειά σου. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο σήμερα στο Ζυγό, για να λύσεις διάφορα θέματα μην κινηθείς βιαστικά και επιπόλαια, χάραξε μια σταθερή γραμμή δράσης και οργανώσου. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, αλλά θα τα καταφέρεις. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου πάνε καλά, ωστόσο απόφυγε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης και την Πανσέληνο, προβλέπονται νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που γνώρισες πρόσφατα. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση ή η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο. Στα αισθηματικά θα έρθεις αντιμέτωπη με καταστάσεις περίεργες και θα υπάρχει η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική!

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!