Τα ζώδια σήμερα 18/05/2019

Pluralism / Μάιος 18, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 18 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 18 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 18.05.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 18 Μαϊου 2019. Ο Ερμής σε τρίγωνο σήμερα με τον Πλούτωνα ευνοεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα! Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις μας στον εργασιακό τομέα. Η μέρα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, ειδικά για όσους αναζητούν δουλειά ή ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο. Όμως είναι προτιμότερο να μη στοχεύουμε πολύ ψηλά, γιατί η απογοήτευση θα μας καταβάλλει μιας και οι εξελίξεις που υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό θα έρθουν στο απώτερο μέλλον. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς

ΚΡΙΟΣ

Η θέση του Ουρανού τονίζει τις προσπάθειές σου. Απόφυγε την υπερβολική σιγουριά και τον αέρα του νικητή που σου δίνει το πλανητικό σκηνικό και με συνέπεια και ρεαλισμό ασχολήσου με τα της δουλειάς σου. Μην παίρνεις παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσεις στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρεις να περάσεις τα σχέδιά σου.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα υλικά σου αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σε απασχολήσουν σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σου στοιχείων που θα μπορούσαν να σου φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Κινήσου προσεκτικά στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να εκμηδενίσεις τις όποιες θετικές εξελίξεις με μια λανθασμένη κίνηση.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!