Τα ζώδια σήμερα 23/04/2020

Pluralism / Απρ 23, 2020 - Πηγή: ant1news

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Text to Speech

Your browser does not support the audio element.

Τι φέρνει σε όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη του μήνα; Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Στον 2ο οίκο, σ’ αυτόν των αξιών, οικονομικών και ηθικών, πραγματοποιείται για σένα η Νέα Σελήνη του μήνα. Έτσι θα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να δημιουργήσεις ενδεχομένως κάποια νέα πηγή εισοδήματος, αλλά και να προβείς σε επενδύσεις που θα μπορούσαν να αποδειχτούν επιτυχημένες. Μπορεί ωστόσο να χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες που σχετίζονται με τις επιθυμίες σου και τις προτεραιότητες που έχεις ως τώρα, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και σε καλεί να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σου ξαναδώσουν τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου. Ανεξαρτήτως κόστους είσαι έτοιμος να συγκρουστείς, να διεκδικήσεις και να κάνεις ότι περνάει απ’ το χέρι σου προκειμένου να βρεις την αυτοκυριαρχία σου. Ξεκινάει μια έντονη περίοδος για σένα που ναι, μπορεί να είναι κουραστική και να σου δώσει πολλές ευθύνες, όμως οι ευθύνες αυτές είναι το τίμημα που θα πρέπει να «πληρώσεις» είτε για να απολαύσεις την ελευθερία σου γενικότερα, είτε για να δημιουργήσεις απ-ελευθερώνοντας μεγάλα ποσά ενέργειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να θελήσεις να κρατήσεις ένα χαμηλότερο προφίλ, να περάσεις μια φάση περισυλλογής ή γενικότερα να αποφύγεις την υπερ-έκθεση προκειμένου να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια. Από την άλλη ίσως να μην έχεις κι άλλη επιλογή, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις παρασκηνιακές κινήσεις που έρχονται στο φως, όπως και ζητήματα του παρελθόντος που τότε δε βρήκες το θάρρος να τα διαχειριστείς αποτελεσματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να αντιδράσεις, να διεκδικήσεις και να λειτουργήσεις κατά κάποιο τρόπο συνδικαλιστικά για να προασπίσεις την ιδεολογία σου, αλλά και κάποια συμφέροντα που δεν είναι αποκλειστικά προσωπικά. Από την άλλη μπορεί να αποτελέσει μια καλή διέξοδο για να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και κάποια νέα φιλία. Το θέμα βέβαια με τη φιλία σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι λίγο μπερδεμένο, αφού είτε δυσκολεύεσαι να τη διαχωρίσεις από τον έρωτα, είτε με κάποιο τρόπο οι δύο έννοιες μπλέκονται, όπως π.χ. κάποιος φίλος να σου κάνει «προξενιό».

ΛΕΩΝ: Κάθε Nέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο σε αφορά ιδιαιτέρως που έχει έντονη την επιρροή και του Κρόνου από το απέναντι σου ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι μπορεί να σε ωθήσει από τη μία σε συναισθηματικά ξεσπάσματα με αποτέλεσμα να φτάσεις στο σημείο να συγκρουστείς με ανωτέρους, συζύγους και γενικά όποιον νιώθεις ότι σου έχει κάτσει στο σβέρκο. Από την άλλη όμως συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να μένεις με σταυρωμένα τα χέρια και η διάθεση που περίμενες να βρεις πως και πως για να αναλάβεις δράση φέρνοντας τα κάτω πάνω στη ζωή σου είναι εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί σαν βόμβα ικανή να ρίξει ακόμα και το Σινικό τοίχος αν αυτό είναι που σε εμποδίζει και δεν μπορείς να κάνεις τα βήματα σου σε ένα δρόμο εξέλιξης. Έχεις ανάγκη να βρεις νέο νόημα στα πράγματα, να ζήσεις, να νιώσεις και να χαρείς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολή με την οποία μπορεί να διεκδικήσεις τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου, γιατί απ’ την πολλή καταπίεση μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά ταράζοντας τις ισορροπίες στην καθημερινότητα και την υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να σου χτυπήσει καμπανάκια και να σου θυμίσει πως όσο νήστεψες, νήστεψες (αν νήστεψες) και με αυτό το πλανητικό σκηνικό είναι κρίμα κι άδικο να μην κάνεις το κρεβάτι σου...κόλαση! Πέραν αυτών ο μήνας έχει για σένα και άλλα ζητήματα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, δάνεια κλπ, αλλά και θέματα που μπορεί να σχετίζονται με κάποια κληρονομικά ζητήματα. Γενικότερα είναι ένα διάστημα που ό,τι θέλεις το θέλεις πολύ και πρέπει να το διεκδικείς και να το κατακτάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται απέναντι σου και αυτό σημαίνει ότι ο τομέας των σχέσεων και των σημαντικών άλλων της ζωής σου θα βρίσκεται στο έλεος των κεραυνών το επόμενο διάστημα. Όπου κεραυνός ίσον δυνατό ηλεκτρικό φορτίο, ίσον Ουρανός, ανατροπές κλπ. Έτσι τα πάντα θα είναι πιο έντονα: οι έρωτες; οι τσακωμοί; οι γνωριμίες; οι χωρισμοί; Όλα αποκτούν άλλο χρώμα, ακόμα κι αν μιλήσουμε για τους στόχους που μπορείς να έχεις ή τις εμπειρίες που σου επιφυλάσσει ο μήνας. Νομίζω ότι μετά από τόσο φρένο το προηγούμενο διάστημα, λίγο γκάζι θα σου κάνει καλό, αλλά με το μαλακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα έρχεται να σε βάλει στην πρίζα όσον αφορά τα εργασιακά σου, όπου είτε η ένταση της δουλειάς αυξάνεται κατακόρυφα, είτε οι εντάσεις με τους συνεργάτες και κυρίως του υφισταμένους σου δίνουν και παίρνουν το επόμενο διάστημα. Από την άλλη θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην υποτιμήσεις ενδεχόμενες ενδείξεις θεμάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν. Αν μάλιστα θες να τα προλάβεις, καλό θα είναι αυτό το μήνα να κοιτάξεις να εντάξεις στην καθημερινότητα σου πιο υγιεινές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο καλύτερος του χωριού είσαι αγαπημένε Αιγόκερε και μάτι να μη σε πιάνει. Μπορεί να χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στην οικονομική σου διαχείριση ή αυτή να λειτουργήσει κάπως περιοριστικά στα σχέδια σου, όμως τί να καταλάβεις όταν η αισιοδοξία σου πιάνει ταβάνι με αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο. Τα λεφτά στην προκειμένη αποτελούν ψιλά γράμματα, γιατί όσο και να τα υπολογίζεις όταν έχεις τόσο καλή διάθεση είσαι ικανός να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Και θα την έχεις, αφού ερωτικά ζητήματα, παιδιά, δημιουργικότητα, όλα είναι στα φόρτε τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια πολύ ιδιαίτερη Νέα Σελήνη για σένα είναι αυτή που πραγματοποιείται στον Ταύρο με τη συμμετοχή των δύο κυβερνητών σου (του σύγχρονου και του παραδοσιακού) του Ουρανού και του Κρόνου. Το νόημα της για σένα είναι ότι προκύπτουν δυσκολίες που δεν είχες υπολογίσει και που μπορεί να αφορούν κυρίως ένα οικογενειακό ή συναισθηματικό ζήτημα ή ακόμα και κάποιο θέμα σχετικά με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου. Καλείσαι λοιπόν να πάρεις αποφάσεις που όσο κι αν είναι για καλό κρύβουν μέσα τους πόνο και απογοήτευση.

ΙΧΘΥΕΣ: Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις κόσμο και να αλλάξεις κάποιες αντιλήψεις σου που εσύ πρώτος έχεις βαρεθεί και βλέπεις πως δε σε ωφελούν στην καθημερινότητα σου. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν θέματα με τα αδέρφια ή κάποια άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, τα οποία θα αποτελέσουν πρόκληση για να αποδείξεις την αυτοκυριαρχία σου ή το ψυχικό σου σθένος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!