Τα ζώδια σήμερα 25/09/2019

Pluralism / Σεπ 25, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 25 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 25/09

Ζώδια 25 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 25/09

Δημοσιεύθηκε: 25.09.2019 | 07:38

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Επανεξέτασε σήμερα τις στρατηγικές που ακολουθείς στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, αλλά μην αναλύεις υπερβολικά τα συναισθήματά σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σε βάλει στη διαδικασία να θέσεις άλλους όρους και στόχους στα εργασιακά. Διαχώρισε τη λογική από το συναίσθημα και δούλεψε σκληρά προκειμένου να φτάσεις τα όνειρά σου. Μπορεί να καταπιεστείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω, το αποτέλεσμα όμως θα σε αποζημιώσει. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις περίπλοκες σκέψεις να σε παγιδεύουν. Αφέσου σε νέες γνωριμίες εσύ που είσαι μόνη, όμως μην ποντάρεις συναισθηματικά. Χαλιναγώγησε τις ανάγκες σου και προσπάθησε να επιβληθείς στον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι άνθρωποι γύρω σου σήμερα μπορεί να είναι, ή και να τους νιώθεις, πιο αμυντικούς από ότι συνήθως κι αυτό να σου προκαλεί εκνευρισμό ή και απογοήτευση. Ηρέμησε λίγο και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Άγχος για το μέλλον των εργασιακών σου προκαλεί το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Οι ανασφάλειές σου δεν σε αφήνουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις τη δυναμική πλευρά του εαυτού σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κλείνεσαι στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να του ανοίξεις την καρδιά σου. Αναμφισβήτητα κάπου έχει κολλήσει το μυαλό σου και προσπαθείς απεγνωσμένα να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου. Με αυτόν τον τρόπο βέβαια, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πληγώνεις για μια ακόμα φορά τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να παλεύεις με προσδοκίες στις σχέσεις σου ή με τα οικονομικά σήμερα. Βασίσου στις δικές σου δυνάμεις και κάνε σχέδια σύμφωνα με τις δικές σου φιλοδοξίες και δυνατότητες. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές απόφυγε τες στα εργασιακά και μη δημιουργείς αντιπάθειες, σε μια περίοδο που χρειάζεσαι τη στήριξη συνεργατών. Μην συμπεριφέρεσαι ανώριμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις και ευθύνες απέναντί του και θα πρέπει να τις αναλάβεις. Απόλαυσε το φλερτ και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, μιας και σου δίνεται η δυνατότητα όμως μην εκτίθεσαι συναισθηματικά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!