Τα ζώδια σήμερα 13/05/2021

Pluralism / Μάιος 13, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13 Μαϊου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 13 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Δίας μετακινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια στιγμή ουσιαστικής εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που μπορεί να οφείλονται στη βιασύνη ή τον ενθουσιασμό σου.

Εύκολα οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορούν να παρεκτραπούν αν δεν ελέγξεις την τάση σου να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, όσο γρήγορα μπορείς να ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, άλλο τόσο εύκολα μπορείς να απογοητευτείς.

Ταύρος: Σήμερα και το επόμενο διάστημα δίνεις την περισσότερη ενέργεια στις φιλίες, τα δίκτυα και στην ομαδικότητα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες στα εργασιακά ακόμα και στα οικονομικά.

Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη που σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορη. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι: Ο Δίας κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και μέχρι της 28/7 στο πρώτο μέρος του ταξιδιού του μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη του. Ευχάριστα σχόλια και αναγνώριση για τη δουλειά σου ή για την προσπάθεια που καταβάλλεις αυξάνουν τη διάθεση και τις φιλοδοξίες σου.

Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να σε εκθέσουν στα μάτια του. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθούν οι θαυμαστές σου.

Καρκίνος: Ο Δίας ξεκινά το ταξίδι του στον ηλιακό 9ο οίκο σου και αυτή η τυχερή διέλευση θα γίνει σε τρία μέρη, το πρώτο από τα οποία θα διαρκέσει από σήμερα έως τις 28/ 7.

Αυτό το διάστημα σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να επεκτείνεις τα ενδιαφέροντα, τη μάθηση και τις σπουδές. Μην φέρεσαι προκλητικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό σου ταμπεραμέντο σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!