Τα ζώδια σήμερα 01/07/2019

Pluralism / Ιουλ 01, 2019 - Πηγή: ethnos

Τα ζώδια σήμερα (1/7) - Προσοχή σε νέες γνωριµίες που δείχνουν παραµυθένιες, δεν είναι

Newsroom

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη

Ο Ιούλιος κάνει κάπως επεισοδιακά την εμφάνισή του, αφού στις 2 χρωματίζεται από μια ηλιακή έκλειψη που θα συνοδευτεί από νέα Σελήνη. Τα φαινόμενα αυτά θα λάβουν χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η διάθεση να επικοινωνήσεις παντοιοτρόπως είναι διάχυτη. Οι κοντινοί σου άνθρωποι πρωταγωνιστούν, καθώς επιδιώκεις να ανταλλάξεις απόψεις µαζί τους. Το τετράγωνό της δε µε τον Ποσειδώνα στους  Ιχθύς σε οδηγεί σε λανθασµένα συµπεράσµατα, οδηγώντας σε στην απογοήτευση. 

Ταύρος

 Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε εκκρεµείς οικονοµικές υποχρεώσεις. Το τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς οδηγεί σε λάθος οικονοµικές αποφάσεις και χειρισµούς για τους οποίους αργότερα θα µετανιώσεις. Απόφυγε σηµαντικές κινήσεις για να µην εκτεθείς. 

∆ίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνεις την ενεργητικότητά σου παντού και κυρίως στα προσωπικά και επαγγελµατικά. Το τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε πιθανές συνεργασίες που θα σε απασχολήσουν, καθώς δείχνεις έτοιµος να εµπιστευτείς πρόσωπα που δεν δείχνουν τις πραγµατικές τους προθέσεις και ίσως εξαπατηθείς. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και θέλεις να µείνεις µόνος, καθώς ο συναισθηµατισµός είναι έντονος και οι αναµνήσεις δεν βοηθούν να κοινωνικοποιηθείς. Πρόσεχε τις καθηµερινές υποχρεώσεις. Το τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δυσκολεύει την ψυχολογία σου και πρόσεχε ό,τι αναλάβεις γιατί θα δυσκολευτείς να αντεπεξέλθεις λόγω αµέλειας και απροσεξίας. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς µε φίλους για να επικοινωνήσεις νέες ιδέες που έχεις. Οι συλλογικές δράσεις είναι αυτές που σε ευχαριστούν και νιώθεις ότι αποδίδεις τα µέγιστα. Το τετράγωνό της δε µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δηµιουργεί λανθασµένες εντυπώσεις για στόχους που έχεις και που δεν θα ευοδωθούν. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις είναι πολλές και προκαλούν άγχος. Χειρίσου υπεύθυνα ό,τι αναλάβεις δείχνοντας την πραγµατική επαγγελµατική σου αξία. Το τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο νέες ελκυστικές προτάσεις, όµως ίσως κρύβονται πράγµατα που δεν είναι ξεκάθαρα και θα απογοητευτείς. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και επικεντρώνεσαι σε σπουδές και σεµινάρια που σε ενδιαφέρουν. Επαφές µε πρόσωπα από το εξωτερικό ίσως σου ανοίξουν νέους δρόµους. Το δε τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δηµιουργεί θολό τοπίο στις επιδιώξεις σου και ίσως υπάρξουν πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν µπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά. 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονοµικές συναλλαγές σε σχέση µε τρίτους και επιχειρηµατικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το δε τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δηµιουργεί αυταπάτες σε οικονοµικά θέµατα που προκαλούν απώλειες, γι’ αυτό να µην είσαι εύπιστος. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η ανάγκη να υπάρχουν καλές σχέσεις στα προσωπικά και τα επαγγελµατικά είναι κυρίαρχη. Εντονος ο φόβος της µοναξιάς, οδηγεί σε συµβιβασµούς που δεν σε ικανοποιούν. Το δε τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον συναισθηµατισµό και ίσως ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που δηµιουργούν παρανοήσεις σε συνεργασίες. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και καθηµερινά εργασιακά ζητήµατα σε εκνευρίζουν. Απόφυγε την επικριτική διάθεση γιατί προκαλείς εντάσεις, κυρίως µε συναδέλφους σου. Το δε τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη κρίση και παίρνεις αποφάσεις βασιζόµενος στο συναίσθηµα, γεγονός που δεν βοηθά στην επίλυση των ζητηµάτων σου. 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους το κέφι σου ανεβαίνει, γι’ αυτό επιδίωξε να βρεθείς µε παρέα ή µε το ταίρι σου και να διασκεδάσεις. Το δε τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, µε µεγάλη πιθανότητα να απογοητευθείς. Προσοχή σε νέες γνωριµίες που δείχνουν παραµυθένιες, αλλά δεν είναι. 

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους η διάθεσή σου να βρίσκεσαι µε την οικογένειά σου είναι έντονη. Ωστόσο ίσως προκύψουν ζητήµατα ακίνητης περιουσίας, τα οποία και θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Το δε τετράγωνό της µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δηµιουργεί ιδανική εικόνα σε σχέση µε ακίνητα που σε ενδιαφέρουν και ίσως σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. 

TAGS

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!