Τα ζώδια σήμερα 11/08/2021

Pluralism / Αυγ 11, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κάποιες ανησυχίες σου σήμερα νωρίς το πρωί έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις λίγο δυσάρεστα. Η Αφροδίτη αργότερα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα παρακινώντας σε να δεις κάποια πράγματα και καταστάσεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα.

Μπορεί επίσης να υπάρξει ενδυνάμωση ενέργειας σε θέματα εργασίας, οικονομικά και προσωπικές σχέσεις. Τα ερωτικά σου μπορεί να κρύβουν εντάσεις για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απλά να περάσεις καλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος: Μπορεί σήμερα να κάνεις ανταποδοτικές, ακόμη και κερδοφόρες συνδέσεις, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Είναι καιρός να εμπιστευτείς τόσο τον εαυτό σου όσο και κάποιον άλλον, ξεχωριστό.

Η ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων μπορεί να είναι ισχυρή και πιθανόν να ενισχύσει μια σχέση. Μείνε ήρεμη στα εργασιακά όσο κι αν το κλίμα είναι φορτισμένο. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις που αφορούν στο παρελθόν σου.

Δίδυμοι: Μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθά στην ενίσχυση της προσωπικής σου ζωής και των σχέσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα ευνοούνται περισσότερο οι δραστηριότητες που σε βοηθούν να χτίσεις, να ανακυκλώσεις και να μεταμορφωθείς.

Η γνώση των προτεραιοτήτων σε βοηθά να προσδιορίσεις το τι πρέπει να κάνεις και τι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις προκειμένου να πετύχεις και να αναπτυχθείς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια τους άλλους.

Καρκίνος: Οι σημερινές ενέργειες ξεκινούν λίγο έντονα αλλά μόλις καταφέρεις να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς μπορείς να αποκαταστήσεις το έδαφος.

Οι σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τα έργα είναι ένα θαυμάσιο επίκεντρο, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Καταπολέμησε τη ζήλια και τις ανασφάλειές σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις ερωτικές επικοινωνίες σε ένα υγιές επίπεδο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!