Τα ζώδια σήμερα 07/07/2021

Pluralism / Ιουλ 07, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 3ο ηλιακό σου οίκο και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Ταυτόχρονα θέλεις και μπορείς να εξασφαλίσεις χρόνο και για προσωπική διασκέδαση και καλοπέραση. Απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά.

Μείωσε τις απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτάρεις και δείχνεις να το απολαμβάνεις.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για τη βελτίωση των σχέσεών σου. Με την Αφροδίτη στον προστατευτικό 4ο οίκο σου αυτές τις μέρες δίνεις μεγάλη αξία σε οικείες καταστάσεις, αξίες και συναισθήματα -ιδιαίτερα στην αγάπη. Θα μπορούσε επίσης να σκέφτεσαι παλιές σχέσεις.

Απόφυγε τις διαφωνίες με συνεργάτες. Οι περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση και νεύρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεσαι καλύτερα με το παρελθόν.

Δίδυμοι: Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Οι ενέργειες και συμπεριφορές σου μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Καθώς η Αφροδίτη διέρχεται αυτήν τη στιγμή στον τομέα της επικοινωνίας σου αισθάνεσαι θετική στις σχέσεις και θέλεις να δουλέψεις για αυτές, κυρίως τις συναδελφικές. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεται στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς όμως να αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα.

Καρκίνος: Είναι μια υπέροχη στιγμή για να βάλεις περισσότερο πάθος και αγάπη σε ένα έργο ή έναν στόχο. Μπορείς να αξιοποιήσεις μια υποστηρικτική ενέργεια που είναι ισχυρή και υπέροχη για πρακτικές επαγγελματικές υποθέσεις.

Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου μπορεί να σε κάνουν ζηλιάρα και κτητική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!