Τα ζώδια σήμερα 10/07/2021

Pluralism / Ιουλ 10, 2021 - Πηγή: artemidanews
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Ζώδια: Συναισθηματικές αλλαγές το Σάββατο

Ζώδια: Συναισθηματικές αλλαγές το Σάββατο

10 Ιουλίου, 2021

Twitter

Η νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στο σπίτι, στην οικογένεια, στην οικονομική σταθερότητα και γενικότερα στην ασφάλεια και στην ισορροπία. Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι οικογενειακές, φιλικές, αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Στις συζητήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο.

Ο συγκαταβατικός τρόπος σκέψης, καθώς και η ανάγκη για ισορροπία και σταθερότητα, θα βοηθήσουν να υπάρξει διαλλακτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγεται η προοπτική για σταθερή σχέση. Στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσουν οι επαφές σε ένα πιο σταθερό ή δεσμευτικό επίπεδο.

Άμεση θα είναι η επίδραση της νέας Σελήνης κυρίως στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), καθώς επίσης και σε όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν δεδομένα ή σχέσεις που δεν τους ικανοποιούν. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να αξιοποιήσουν με αμεσότητα τις νέες ευκαιρίες, αποφεύγοντας τη διστακτικότητα και την καθυστέρηση.

Μεγάλη σημασία θα έχει ο συντονισμός και η αντικειμενικότητα, καλό θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για σταθεροποίηση, οι συνεργασίες θα πλαισιωθούν πάνω σε μία πιο σταθερή βάση.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  ΕΔΩ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!