Τα ζώδια σήμερα 10/06/2019

Pluralism / Ιουν 10, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 10 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 10/06

Ζώδια 10 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 10/06

Δημοσιεύθηκε: 10.06.2019 | 09:13

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα; Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα και αυτή είναι μια τέλεια μέρα για ψυχαγωγία. Τυχόν σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την αμοιβαία συμπάθεια θα ανθίσουν σήμερα και θα μας δώσουν μια αίσθηση αρμονίας. Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Ιδανικά, χαλαρώνουμε με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι μας.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκίνησε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές! Από πλευράς υγείας και εργασίας, θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εσωτερική ένταση θα σου φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις ως προς τον τρόπο που προσλαμβάνεις πληροφορίες από τρίτους με τη θέση του Δία σε ανάδρομη πορεία. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!