Τα ζώδια σήμερα 10/05/2019

Pluralism / Μάιος 10, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 10 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 10 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 10/05/2019 00:30

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 10 Μαϊου 2019. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για διασκέδαση και αναψυχή! Η ζωή των περισσότερων από εμάς έχει πάρει για τα καλά την ανιούσα και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πλέον για όλα εκείνα που μας κρατούσαν ξάγρυπνους. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την καλή μας τύχη, καθώς και όσους βρέθηκαν στο πλάι μας στις δυσκολίες. Τα νέα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά από τον επαγγελματικό μας τομέα, πολλά όμως θα πρέπει να γίνουν… για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Ένα συναίσθημα αδικίας ίσως σε καταβάλει και σε κάνει να αισθανθείς σωματικά και ψυχικά εξοντωμένη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και στρέψε την προσοχή σου σε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση, μιας και η μέρα μπορεί να φέρει δαπάνες από εκεί που δεν το περίμενες ή να διογκώσει αιφνίδια το κόστος κάποιας δραστηριότητάς σου.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η τύχη να μην είναι το δυνατό σου χαρτί, έχεις όμως την ευκαιρία, μέσα από την επικοινωνία να διακρίνεις τις λύσεις που θα μπορούσαν να σε απαλλάξουν από κάποια χρόνια προβλήματα σου. Μην αναβάλλεις τη δράση γιατί θα χάσεις μια καλή ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια θέματα με ευνοϊκό τρόπο με το εξάγωνο της Σελήνης σε θετική όψη στο ωροσκόπιό σου. Η κρίση σου λειτουργεί αποτελεσματικά και ο δρόμος που χάραξες ορθός!

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!