Τα ζώδια σήμερα 08/05/2019

Pluralism / Μάιος 08, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 08 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 08 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 08/05/2019 00:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 08 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 08 Μαϊου 2019. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Δία η μέρα θα μας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες μας. Θα πρέπει να καταπολεμήσουμε τον πανικό και να ενεργήσουμε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Να αποβάλλουμε τις φοβίες που μας περιορίζουν και να αφήσουμε το φως να μπει στη ζωή μας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσουμε την ψυχραιμία μας και βάλουμε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το δίκιο μας. Με την διπλωματία θα καταφέρουμε περισσότερα.

ΚΡΙΟΣ

Ασχολήσου με το περιβάλλον σου και το χώρο που εργάζεσαι, βάζοντας σε τάξη τα πράγματα. Η ακαταστασία δεν σε βοηθάει να αποδώσεις με τη θέση του Κρόνου στον 10ο οίκο σου. Μην ξεχάσεις να βάλεις σε τάξη τα ηλεκτρονικά σου αρχεία! Απόφυγε τα ταξίδια που δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθούν σήμερα, γιατί στο δρόμο σε περιμένουν πολλά απρόοπτα.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση και η ροπή σου στην πολυτέλεια και την επίδειξη θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου! Η οικονομική σου ασφάλεια και η ανάγκη σου για άνεση οικονομική γίνεται με τον καιρό όλο και πιο έντονη με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Ίσως όμως να έχεις χάσει πρόσφατα μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να σου τα προσφέρει αυτά.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!