Τα ζώδια σήμερα 08/07/2019

Pluralism / Ιουλ 08, 2019 - Πηγή: ethnos

Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13/7): Ερμής ανάδρομος την επαύριο των εκλογών

Newsroom

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο «TV Έθνος»

Mία γρήγορη αποτίμηση από τα άτομα της παρορμητικής ομάδας - Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως - προκειμένου να πραγματοποιηθούν βελτιώσεις και αλλαγές εκεί που φάνηκαν ελλείψεις και αδυναμίες γύρω στην έκλειψη. Από τις 2 Ιουλίου ο Άρης πέρασε στον Λέοντα και αυτή η είσοδός του δημιουργεί γεγονότα και καταστάσεις που θα κρατήσουν σε εγρήγορση τη σταθερή ζωδιακή ομάδα που απαρτίζεται από τον Λέοντα, τον Σκορπιό, τον Ταύρο και τον Υδροχόο. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 8. Προσοχή σε... σπασμένο τηλέφωνο, ράδιο αρβύλα και στην επικοινωνία και στα μέσα της. Αυτό αφορά περισσότερο Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. 

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 7 Ιουλίου με 13 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Ιούλιος με την μπόλικη... λάντζα. Με τα πολλά απρόοπτα και τα σκαμπανεβάσματά του. Ο μήνας επίσης των εξόδων ή των μειωμένων εσόδων. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 ανέδειξε αδυναμίες και εκκρεμότητες. Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για τακτοποίηση προτεραιοτήτων. Ασφαλώς και ο Αρης -δύναμη, αντοχή, αποφασιστικότητα, σθένος- θα εξακολουθήσει και σ’ αυτήν την εβδομάδα να είναι στο πλευρό σας. Αυτός είναι που θα σας τροφοδοτήσει με αντοχή για να ξεμπερδέψετε και με τη δεύτερη έκλειψη -1517 Ιουλίου-, αυτή που θα παίξει και έναν... εκκαθαριστικό ρόλο εκεί που υπάρχουν ασάφειες ή παγίδες. Προφυλάξτε την υγεία σας, γιατί έχετε καταπονηθεί

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 

Με τον εριστικό και μαχητικό Αρη αλλά και τον Ερμή -που στις 8 αρχίζει να φαίνεται και ανάδρομος- σε κόντρα με το ζώδιό σας πρέπει να καταβάλετε υπερπροσπάθεια παντού. Ανάγκη να φανείτε πιο προσαρμοστικοί και συνεργάσιμοι τόσο στον χώρο της εργασίας όσο και στις σχέσεις σας. Τώρα θα δοκιμαστούν κάποιες από αυτές τις σχέσεις, καθώς αλλάζουν ρυθμοί, ζητούμενα και προτεραιότητες. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι έντονος, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να σπαταλάτε εύκολα δυνάμεις και... όπλα. Προσοχή επίσης σε λογαριασμούς, αριθμούς, κάρτες, αποδείξεις, μεταφορικό μέσο, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και ό,τι αφορά στο παιδί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου αυτή, και μάλλον τουλάχιστον στο ξεκίνημά της θα τροφοδοτηθείτε από το καλό... μαξιλάρι εύνοιας που δημιούργησε αυτή που εκπνέει. Εως και τις 5 Ιουλίου δηλαδή. Πάντως το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας όπως και το τελείωμά της για διαφορετικούς ίσως λόγους χρωματίζονται από πίεση και άγχος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή και ψυχραιμία. Υπάρχουν όμως και αρκετά θετικά πράγματα, που σημαίνει ότι ακόμα και αν όλα δεν εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, δεν θα είσαστε και απόλυτα δυσαρεστημένοι. Ο Αρης -δύναμη, αποφασιστικότητα, ανθεκτικότητα- θα σας συνδράμει σε όλη τη διάρκεια του μηνός. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ασφαλώς και δύο εκλείψεις -ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με την πρώτη στις 2 Ιουλίου- μέσα σ’ έναν μήνα δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, αλλά ευτυχώς κατέφθασε και μία μικρή βοήθεια. Είναι η Αφροδίτη  που διασχίζει το ζώδιό σας. Βέβαια... στριμωγμένη απέναντι από Κρόνο και Πλούτωνα λίγα μπορεί να καταφέρει. Αυτή η εβδομάδα έχει τέσσερις ημέρες που είναι κάπως πιο βατές και οφείλετε να τις αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές είναι η Κυριακή 7, η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσπαθήστε να ρίξετε γέφυρες εκεί που υπάρχει απόσταση και να προλάβετε όχι ευχάριστες εξελίξεις γύρω στις 17, στη δεύτερη έκλειψη απέναντί σας.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αρης, η φωτιά, και Ερμής, το... φιτίλι, βρίσκονται στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι το άγχος, η αγωνία, η ρευστότητα και η ανησυχία κτυπούν κόκκινο. Λόγια, σχόλια, κρίσεις, συγκρίσεις, κινητικότητα. Ο Ερμής έως τις 7 κινείται σε ευθεία τροχιά ενώ στις 8 θα αρχίσει να φαίνεται ανάδρομος. Από αυτή την ημερομηνία χρειάζεται παρατηρητικότητα και προσοχή σε σχέση με αριθμούς, λογαριασμούς, κάρτες, αποδείξεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς, μετακομίσεις, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, σπουδές και ό,τι αφορά στο παιδί. Μην ξοδεύετε άστοχα το δυναμικό σας και δείξτε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στον ανταγωνισμό και στις προκλήσεις, στη δουλειά αλλά και στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου αυτή και στο ξεκίνημά της φιλοξενεί τη Σελήνη -από το Σάββατο- στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 είναι δύο ημέρες που ψυχικά, πνευματικά και σωματικά μπορεί να λειτουργήσουν ενισχυτικά. Μια διάθεση για αλλαγές, βελτιώσεις, καινοτομίες και ξεκινήματα, που μπορούν να οδηγήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προς το καλύτερο. Ακόμα και κάτι που σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να φαίνεται δύσκολο, μπορεί σε μία δεύτερη να φέρνει και κάτι θετικό. Βρείτε τους τρόπους τώρα που θα συμβάλουν στο να αξιοποιήσετε πέρα από τις ικανότητές σας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες της στιγμής. 

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Με αρκετά... ζικ-ζακ και σκαμπανεβάσματα συνεχίζεται και η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου. Μια αποτίμηση των γεγονότων και των αλλαγών που δημιούργησε η εβδομάδα που αφήσατε πίσω σας κρίνεται απαραίτητη στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο ωθώντας σας σε αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές, βελτιώσεις στην εργασία, την οικογενειακή ή αισθηματική σας ζωή. Η αλήθεια είναι ότι τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά μπορεί να παρουσιαστούν... αρρυθμίες. Μάλιστα σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν μέλλον έως την επόμενη έκλειψη -15-17 Ιουλίου- θα φανούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αναμφίβολα ο Ιούλιος δεν ανήκει στους εύκολους μήνες αυτού του χρόνου, αλλά σίγουρα ανήκει στους σημαντικούς, αφού θα κρίνει πολλά. Αρης και Ερμής -μάλιστα ο Ερμής θα αρχίσει να φαίνεται ανάδρομος από τις 8 και μετά- θα βρίσκονται σε μία όχι και τόσο ευεργετική για σας θέση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο και πιο συγκροτημένα. Ανάγκη τώρα να εξαντλήσετε την υπομονή, την ψυχραιμία και τη διαλλακτικότητά σας τόσο στον χώρο της εργασίας όσο και στην οικογένεια ή την αισθηματική σας σχέση. Σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν ίσως επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο. Στις νέες γνωριμίες προχωρήστε με φρόνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αξιοποιήσιμος από κάθε άποψη κρίνεται ο Ιούλιος για σας. Ο Αρης -δύναμη, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα- θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σας. Αυτό θα βοηθήσει στο να επουλώσετε «πληγές» επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές και να κάνετε μία γερή ανασύνταξη. Μικρή -γιατί από τις 8 γίνεται ανάδρομος- βοήθεια θα προσφέρει και ο Ερμής έως τις 18. Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει με περίεργα 

συναισθήματα και άγχος -πρόκειται μόνο για την Κυριακή 7- αλλά στο προχώρημά της θα εμφανίσει και την όποια καλή της πλευρά. Από τη Δευτέρα κιόλας, πιο αποφασισμένοι και με μεγαλύτερη εύνοια, θα μπορέσετε να κυνηγήσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η ησυχία και η ανάπαυση είναι μάλλον στη σφαίρα του ιδεατού και του επιθυμητού αυτόν τον καιρό για σας. Ο Ιούλιος είναι μήνας με εκπλήξεις και κάπως ιδιαίτερες απαιτήσεις. Από παντού ξεφυτρώνουν ευθύνες και υποχρεώσεις, πράγμα που σας κρατά σε εγρήγορση προκειμένου να ανταποκριθείτε. Βλέπετε η ρευστότητα είναι τέτοια που το θετικό εναλλάσσεται πολύ γρήγορα με το αρνητικό. Φυσικά μέσα σε όλον αυτόν τον πονοκέφαλο θα ξεκαθαρίζονται ασάφειες και θα επιλύονται και προβλήματα. Στις ευνοϊκές ημέρες προσπαθήστε να σιγουρέψετε, και να ενισχύσετε συνεργασίες, σχέσεις που θέλετε να διατηρηθούν εν όψει της έκλειψης στις 16 στο ζώδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Έντονος από κάθε άποψη ο Ιούλιος, αφού υποχρεώνει σε διαφορετικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας και δημιουργεί νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ορισμένοι μάλιστα από σας έως τα μέσα Ιουλίου μπορεί να κάνετε και μια χωροταξική αλλαγή ή να απασχοληθείτε με κάποιον χώρο ή ακίνητο. Ο ανταγωνισμός στον χώρο της εργασίας θα είναι έντονος και από τις 8 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι και μεγαλύτερος. Να μην υιοθετείτε σχόλια και κυριολεκτικά να... ψειρίζετε λογαριασμούς, έγγραφα πάσης φύσεως, και ό,τι αφορά στο παιδί. Προσοχή και στις ερωτικές... εμπλοκές και αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μπορεί στο ξεκίνημα και στο τελείωμά της αυτή η εβδομάδα να εμπεριέχει κούραση, άγχος και ανησυχία, αλλά ήδη από τις 4 Ιουλίου η Αφροδίτη βρίσκεται στο πλευρό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει και ένα καλό ποσοστό εύνοιας για να καταπολεμηθούν τα αρνητικά παντού. Φίλοι, ομοϊδεάτες, πελάτες, κοινό, συμπαθούντες θα είναι στο πλευρό σας. Από επαγγελματικής και οικονομικής απόψεως ο Ιούλιος στο μεγαλύτερο μέρος του θα έχει μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες -και αυτό θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας ωροσκόπιο- που πρέπει να αξιοποιήσετε. Η περίοδος είναι αρκετά προσφερόμενη για να ανανεώσετε τον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε στο ethnos.gr λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Το ethnos.gr, πιστό στο ραντεβού με τις Εθνικές Εκλογές 2019 , βρίσκεται για ακόμα μία φορά στον παλμό των εξελίξεων παρουσιάζοντας όλα τα πολιτικά γεγονότα και την Κυριακή 7 Ιουλίου άμεσα το exit poll , καθώς και τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 , για όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της χώρας.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του «Έθνους», ακολουθώντας το τρίπτυχο εγκυρότητα, ταχύτητα και αντικειμενικότητα, θα μεταδίδει καθ' όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας: ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από τους υποψηφίους βουλευτές, τι λένε Τσίπρας , Μητσοτάκης , Γεννηματά και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και εικόνα απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας με τη συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV .

TAGS

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!