Τα ζώδια σήμερα 07/05/2019

Pluralism / Μάιος 07, 2019 - Πηγή: ethnos

Τα ζώδια της Τρίτης (7/5)

Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο ΕΘΝΟΣ με προβλέψεις κι αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δείτε τι προβλέπει για σήμερα, Τρίτη (7/5)

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύµους και η ανάγκη να δεις τα κοντινά σου πρόσωπα είναι έντονη. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς µπορεί να δηµιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τα στενά σου πρόσωπα. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φτιάχνει τη διάθεση και κλίµα για να περάσεις καλά.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στους Διδύµους σε ενδιαφέρει κυρίως να λύσεις οικονοµικά ζητήµατα. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς µπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασµένες αποφάσεις. Το απόγευµα το εξάγωνο της Σελήνης µε την Αφροδίτη στον Κριό βοηθά να ισορροπήσεις ψυχολογικά αφήνοντας τις ανασφάλειες.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι συναισθηµατικές σου ανάγκες κυριαρχούν. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς µπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου, όµως το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό ισορροπεί την ψυχολογία σου και δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις ένα όµορφα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και αναµνήσεις του παρελθόντος αναδύονται. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει τον συναισθηµατισµό και µπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον την Αφροδίτη στον Κριό φτιάχνει τη διάθεση και µπορεί να περάσεις µοναδικά.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η ανάγκη να βρεθείς µε φιλικά πρόσωπα είναι κυρίαρχη. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν βοηθά να δεις καθαρά ποιοι µπορούν να σε στηρίξουν. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό ανεβάζει το κέφι και µπορείς να περάσεις υπέροχα.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις µπορεί να σε αγχώσουν. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ίσως σου θολώσει το πώς να κινηθείς επαγγελµατικά. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό δηµιουργεί άριστες προϋποθέσεις για οικονοµικές συζητήσεις µε ανωτέρους.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς µπορεί προς στιγµήν να χαλάσει το κέφι σου και να δηµιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε πιθανές συζητήσεις. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό ισορροπεί την ψυχολογία σου.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους επικεντρώνεις στο να δροµολογήσεις λύσεις αναφορικά µε τράπεζες και επιχειρηµατικές κινήσεις. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει συναισθηµατισµό και καχυποψία. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό ίσως φέρει συζητήσεις οικονοµικής φύσεως.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως ταίρι και συνεργάτες. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αυξάνει την ευαισθησία. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό δηµιουργεί προϋποθέσεις για υπέροχες στιγµές µε το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η καθηµερινότητα γίνεται εντονότατη. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ίσως δηµιουργήσει λάθος εντυπώσεις για κινήσεις που πρέπει να κάνεις στη δουλειά. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό εξισορροπεί τη διάθεση και σου επιτρέπει να περάσεις όµορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και όλα για σένα είναι έρωτας, διασκέδαση και τέχνη. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ίσως φέρει κατήφεια ή λάθος αντίληψη. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον Αφροδίτη στον Κριό εξισορροπεί τη διάθεση και σε ωθεί στο να περάσεις ένα έντονο βράδυ διασκέδασης.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους έχεις έντονη ανάγκη για επαφή µε την οικογένειά σου. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τον συναισθηµατισµό. Το απόγευµα το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Κριό σταθεροποιεί συναισθήµατα, σου δηµιουρ γεί αυτοπεποίθηση και µπορείς να περάσεις όµορφα µε την οικογένεια.

TAGS

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!