Τα ζώδια σήμερα 11/11/2019

Pluralism / Νοε 11, 2019 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Τι κέφια έχουν τα άστρα στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι καλύτερα για σας να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας στην συνηθισμένη σας ρουτίνα και τις κλασσικές επαφές σας. Η αξιοποίηση των πληροφοριών που θα φτάσουν στα χέρια σας, πιθανές συναντήσεις και διαβουλεύσεις θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να δείξετε κάποια αυτοσυγκράτηση στο φαγητό σήμερα, να φροντίσετε να εξοφλήσετε κάποιες μικρές οφειλές σε γνωστούς και φίλους και να τακτοποιήσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν οι έντονοι προβληματισμοί και οι σκέψεις δεν σας άφησαν να κλείσετε μάτι, επιχειρήστε επειγόντως να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τρέχουσα κατάσταση. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για δραστικές αλλαγές ακόμη, και αν είναι οικογενειακής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σας θα παραμείνει ασταθής και ευμετάβλητη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας! Δεν είναι μια μέρα που η προσπάθειά σας για την υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η αλληλεπίδραση με ομοϊδεάτες σας είναι πολύ σημαντική σήμερα! Θα είναι χρήσιμο να μοιραστείτε σκέψεις και απόψεις και να ακούσετε τις προτάσεις τους. Αναλύστε τα δεδομένα και χαράξτε πορεία για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι λογικό να απέχετε από δηλώσεις εν βρασμώ ψυχής και από βιαστικές ενέργειες, ειδικά νωρίς το πρωί. Θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια και το χρόνο σας, ξεκινώντας από το ξεκίνημα της μέρας.

ΖΥΓΟΣ

Όλη την ημέρα θα είστε ενεργητικοί και σε πολύ καλή διάθεση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα προσωπικά ζητήματα που θα προκύψουν και θα κινδυνέψουν να σας βγάλουν από το ρυθμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί είναι γεμάτο με διαφωνίες και ανταλλαγή επιχειρημάτων. Άχρηστοι διαπληκτισμοί και περιττές συζητήσεις μπορεί να είναι συχνά σήμερα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα απαιτήσουν πρόσθετη επαλήθευση, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικές…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα πρέπει να προσπαθήσετε να αλλάξετε ριζικά το ύφος επικοινωνίας με το ταίρι σας, τους συνομιλητές και τους ανταγωνιστές σας. Σε όλες τις εν εξελίξει συνομιλίες, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και όχι να επιβληθείτε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέχετε την επικοινωνία σας σήμερα, για αποφυγή παρεξηγήσεων και περιττών διαπληκτισμών, καθώς και τα μέσα επικοινωνίας σας από πιθανές ζημιές… Ανάδρομος Ερμής γαρ και οι πιθανότητες να κάνετε ζημιές ή να πάθετε αβαρίες στον εξοπλισμό σας πολλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα παιδιά σας μπορεί να είναι απρόσεκτα και η συμπεριφορά τους, ιδιαίτερα κατά την έναρξη της ημέρας, απαράδεκτη! Οι συζήτηση μπορεί να έχει κάποια θετική επίδραση επάνω τους, όχι όμως και οι τιμωρίες ή τα σωφρονιστικά μέτρα…

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί σήμερα να είστε αφηρημένοι, παράλογοι στις απαιτήσεις σας και ασυνεπείς χωρίς να το θέλετε. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ταλαιπωρία στο σπίτι. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!