Τα ζώδια σήμερα 03/08/2021

Pluralism / Αυγ 03, 2021 - Πηγή: athensvoice

03.08.2021 | 07:11

Τα Ζώδια της Τρίτης 03.08.2021

Δίδυμε, σήμερα μπορεί να σε πιάσουν έντονες τάσεις φυγής, αν έχεις «ξεμείνει» ακόμα στην πόλη, με όνειρα για ταξίδια και διακοπές

Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 03.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα μπορεί να φέρει εύνοια σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ είναι θετικό και για να κοιτάξεις κάποιο θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ταύρος

Η Τρίτη είναι μάλλον η καλύτερη μέρα μιας πιεστικής εβδομάδας, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου να προσφέρεται για να ανανεώσεις την εμφάνιση σου και να κάνεις ένα μικρό treat στον εαυτό σου. Όσο για τα ερωτικά, δεν είναι διόλου απίθανο να «κεραυνοβοληθείς» από το πουθενά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να σε πιάσουν έντονες τάσεις φυγής, αν έχεις «ξεμείνει» ακόμα στην πόλη, με όνειρα για ταξίδια και διακοπές. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού όμως προσφέρεται για χαλαρά καλέσματα φίλων, για όμορφες ανάσες δροσιάς στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού καλύτερα να μην κάτσεις μέσα σήμερα, παρά τον καύσωνα, αλλά να κανονίσεις μια έξοδο με φίλους, χαλαρώνοντας, γελώντας, αφήνοντας και την τύχη σου να «δουλέψει», καθώς μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που σου κάνει κλικ ερωτικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

Σχετικα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.07.2021

Λέων

Αν και γενικά αυτή η εβδομάδα έχει το ζόρι της, η Τρίτη ξεχωρίζει πιο θετικά, δίνοντας και ευκαιρίες για ξαφνικά ανοίγματα ή προτασεις στα επαγγελματικά, κυρίως για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο.

Παρθένος

Η Τρίτη είναι η πιο καυτή μέρα της εβδομάδας όχι μόνο εξαιτίας του καύσωνα, αλλά και επειδή το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ουρανό διευκολύνει αυθόρμητες αλλά και απρόσμενες γνωριμίες και φλερτ, ευνοώντας περισσότερο το 2ο δεκαήμερο.

Ζυγός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε βοηθά να βρεις έξυπνες λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ σε καλεί να καταπιαστείς και με δραστηριότητες που σε «ανεβάζουν» σωματικά και ψυχολογικά.

Σχετικα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.07.2021

Σκορπιός

Η πιο ευνοϊκή μέρα μιας απαιτητικής εβδομάδας είναι εδώ, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να δίνει αβάντες στα ερωτικά, με ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες ειδικά για το 2ο δεκαήμερο και τη βοήθεια των φίλων να προσφέρει λύσεις όπου νιώθεις ότι «το χάνεις».

Τοξότης

Ιδιαίτερα παραγωγική η Τρίτη, σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους σου στην δουλειά με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, δείχνοντας ίσως και διάθεση στήριξης από άτομα ανώτερα στην ιεραρχία.

Αιγόκερως

Σούπερ μέρα για μια απόδραση σε ένα παραθαλάσσιο μέρος συντροφιά με τον έρωτα σου η σημερινή, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να προσφέρεται και για κεραυνοβόλους έρωτες... «έτσι ξαφνικα», ειδικά για το 2ο δεκαήμερο. 

Υδροχόος 

Η Τρίτη έχει πιο συμπαθητική εικόνα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες, φέρνοντας ενδεχομένως θετικές εξελιξεις σε οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σχετίζονται και με το σπίτι, τα κληρονομικά κ.λπ. λόγω του τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού.

Ιχθύες 

Αν η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε διακοπές έχεις το σωστό timing, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να αποτελεί «εγγύηση» καλοπέρασης, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει ευκαιρίες για να ενθουσιαστείς με ένα νέο άτομο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!