Τα ζώδια σήμερα 31/07/2021

Pluralism / Ιουλ 31, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και έχεις την τάση να θέλεις να γειωθείς συναισθηματικά. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια διάσπαρτη αίσθηση ότι χάνεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Μπερδεμένες συνομιλίες ή λεπτές αλληλεπιδράσεις μπορεί να σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο σχετίζονται με την αγάπη ή τη φιλία. Το μυαλό σου τείνει να περιπλανιέται καθώς όμως προχωρά η μέρα βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ακόμα κι έτσι το μυαλό σου μπορεί να περιπλανηθεί και είναι δύσκολο να εστιάσεις σε σημεία. Επίσης ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια ασαφή σκέψη ή ασαφείς οδηγίες.

Ωστόσο αν χρησιμοποιήσεις σωστά τη φαντασία σου θα μπορέσεις να εξετάσεις ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα μέσα από μια νέα οπτική γωνία και να προσθέσεις αξία στη μέρα σου. Οι φιλοδοξίες τώρα χτίζονται και η λίστα των υποχρεώσεων συμπληρώνεται σταδιακά.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνοντας μια φυσική ανάγκη να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και να ξεκουραστείς. Μια μικρή σύγκρουση ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Ποσειδώνα θολώνει τις απόψεις σου για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Μπορεί να υπάρξει μια ανοργάνωτη ή χαοτική ατμόσφαιρα γύρω σου και οι συνομιλίες να μην οδηγούν κάπου. Η εύρεση νέων τρόπων έκφρασης μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξει κάποια έλλειψη σαφήνειας σήμερα αλλά είναι προσωρινό και διαχειρίσιμο. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να σκεφτείς ή να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά και τα προσωπικά όριά σου.

Η υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων δεν σου κάνει καλό. Έχεις κίνητρα για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες ή να απεξαρτηθείς από αυτές. Σε γενικές γραμμές η μέρα έχει τις δυσκολίες της όμως μην τις μεγεθύνεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!