Τα ζώδια σήμερα 28/05/2020

Pluralism / Μάιος 28, 2020 - Πηγή: ekriti

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου

28.05.2020 - 09:26

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Ένα διάλειμμα για να κάνεις κάτι που βρίσκεις διασκεδαστικό μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Ταύρος

Κάλεσε κόσμο στο σπίτι, για την παρέα, για να αναβαθμίσεις την ποιότητα του χρόνου που περνάς μέσα.

Δίδυμοι

Μία δεύτερη άποψη και μια διαφορετική ματιά, σε βοηθούν να δεις τον εαυτό σου και τα προβλήματά σου με άλλο μάτι, γι’ αυτό άκουσε.

Καρκίνος

Ένα καλό γεύμα και λίγη ξεκούραση παραπάνω ίσως κάνουν τα προβλήματά σου να φαίνονται λιγότερο προβληματικά.

Λέων

Χαμήλωσε λίγο την ένταση στα δικά σου σήμερα και δώσε περισσότερη σημασία στους φίλους σου και γενικά στον απέναντι.

Παρθένος

Κατόπιν εορτής και μέσα στο κεφάλι σου είναι πολύ εύκολο να δίνεις δίκιο στον εαυτό σου, αλλά ίσως δεν βοηθάει τις σωστές επιλογές.

Ζυγός

Λίγο χαζολόγημα το χρειάζεται η μέρα και οι φίλοι σου είναι εξαιρετική παρέα γι’ αυτό, αρκεί να μην περιμένεις συγκλονιστικά πράγματα.

Σκορπιός

Πρόσεξε μήπως κοιτάζεις τα οικονομικά σου με παρωπίδες σήμερα, ειδικά αν αισθάνεσαι απόλυτα βέβαιος και δες που στέκονται οι συνάδελφοι σου.

Τοξότης

Καλές οι πρωτοβουλίες γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις, αν κι αξίζει μια δεύτερη ματιά αν δεν μοιράζονται κι άλλοι τον ενθουσιασμό σου.

Αιγόκερος

Τα έντονα συναισθήματα δεν μεταφράζονται πάντα καλά σε πρακτικό επίπεδο, όσο επίμονος κι αν είσαι.

Υδροχόος

Η διάθεσή να ασχοληθείς με την σχέση ή την παρέα σου, καλό είναι να μην περιορίζεται μόνο σε αυτό που θέλεις εσύ.

Ιχθύες

Για μερικά πράγματα αξίζει να επιμένεις στην δουλειά και στην καθημερινότητα σου, όχι όμως για όλα. Ορισμένα αξίζουν την αναστάτωση, κάποια όχι.

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου

27.05.2020 - 10:30

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου 2020;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Για να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση, φρόντισε να μην πατήσεις τον «κάλο» ανθρώπων που μπορούν να το χαλάσουν, πχ. του αφεντικού σου.

Ταύρος

Εφόσον ζεις σε οικογένεια ή με την οικογένεια σου, κάνε τον  Καίσαρα όμως ως εκεί που επιτρέπουν οι συνθήκες και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι.

Δίδυμοι

Γενναιοδωρίες, μεγάλες χειρονομίες και κουβέντες, καλό είναι να γίνουν με τις οικονομικές και συναισθηματικές σου αντοχές κατά νου. 

Καρκίνος

Το κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου επιτρέπεται έως και επιβάλλεται σήμερα, αρκεί να μην φτάσει σε επίπεδο αυθάδειας γιατί η ανοχή του απέναντι έχει και όρια.

Λέων

Το κέφι και την καλή σου διάθεση να τα μοιράσεις όπου θέλεις, απλώς μην σπρώχνεις και τους άλλους να συμμετέχουν όπως εσύ. Ο καθένας στο μέτρο του.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις για μια πιο χαλαρή και επικεντρωμένη σε σένα μέρα. Τις δουλειές σου θα τις κάνεις ούτως ή άλλως.

Ζυγός

Δες τους ανθρώπους που θέλεις, κατά προτίμηση φίλους και άτομα με τα οποία συνεννοείσαι, απλώς μην «ξεχάσεις» τελείως τα του σπιτιού.

Σκορπιός

Στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή είσαι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής, μην το σπρώχνεις μέχρι σημείου απομόνωσης όμως.

Τοξότης

Τον περίπατό σου και κάτι που αισθάνεσαι ότι σε κάνει καλύτερο σήμερα, χωρίς να σπάσεις το ταμείο ή να ακινητοποιηθείς από τεμπελιά.

Αιγόκερως

Μην φοβάσαι ότι θα «ξεφύγεις» οικονομικά ή συναισθηματικά, δείξε γενναιοδωρία. Με την ιδιοσυγκρασία σου είναι δύσκολο να φτάσεις στην υπερβολή.

Υδροχόος

Βοήθησε και βγες μπροστά για τους άλλους όσο μπορείς. Κυριολεκτικά. Όχι κι εκεί που δεν μπορείς, εκεί τράβηξε την γραμμή.

Ιχθύες

Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις αυτά που θέλεις στην ρουτίνα σου, όμως τουλάχιστον σε επίπεδο φιλίας, μπορείς σίγουρα να βρεις πιο συμβιβαστικές λύσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!