Τα ζώδια σήμερα 26/10/2019

Pluralism / Οκτ 26, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 26 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26/10

Ζώδια 26 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26/10

Δημοσιεύθηκε: 26.10.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και οι στενές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Τα συναισθήματα εντείνονται και ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα με τον Άρη και τον Κρόνο, να δημιουργούν μια τετράγωνη όψη. Αυτή η όψη σε επηρεάζει περισσότερο καθώς ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου. Μπορείς να καταφέρεις να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Και φαντασία διαθέτεις και ικανότητες. Επιτέλους αρχίζει να μπαίνει λίγο φως στη συναισθηματική σου ζωή, μιας και η μοναξιά σε έχει κουράσει. Νέες γνωριμίες ή μια προσέγγιση ενός ενδιαφερόμενου αρχίζει να προσθέτει χρώμα στην καθημερινότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της εργασίας και υγείας σου γι’ αυτό και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε αυτούς τους τομείς, κάνοντάς σε να βάζεις μια τάξη στη ζωή σου και να μοιράζεις σωστά το χρόνο σου. Η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά μπορεί να μειώνεται από θέματα που σου δημιουργούν άγχος ή και ενοχή. Καιρός να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα λυθούν μόνο αν εσύ κάνεις κάτι γι’ αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι κινείται και πλανάται γύρω σου έντονα, κυρίως απ’ το εργασιακό ή κοινωνικό σου περιβάλλον. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη συνάντηση της Σελήνης και του Άρη στον τομέα της προσωπικής ευχαρίστησής σου, η επιθυμία σου για διασκέδαση ανεβαίνει και δείχνει να είναι η προτεραιότητά σου. Γι’ αυτό φρόντισε να συναντήσεις φίλους και να φτιάξεις το πρόγραμμα του Σαββατόβραδου κατάλληλα. Κάνε μια προσωρινή παύση στα εργασιακά και αν δεν μπορείς να απέχεις εντελώς, τουλάχιστον περιορίσου στα απαραίτητα. Εκτίμησε την προσπάθεια του ερωτικού σου συντρόφου να προσθέσει λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, η ενέργεια και το κέφι σου σήμερα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω σου. Απόλαυσε το φλερτ, τη διασκέδαση και αγάπησε επιτέλους τον εαυτό σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!