Τα ζώδια σήμερα 25/08/2019

Pluralism / Αυγ 25, 2019 - Πηγή: athensmagazine

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

25 Αυγούστου 2019 06:58

Ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο γεύμα στο σπίτι με τον σύντροφό σας. Αυτά χρειάζεστε άμεσα.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο τα ζώδια τον Σεπτέμβριο;

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και τα ζώδια θα επηρεαστούν πολύ αυτόν τον Σεπτέμβριο! Πώς θα είναι όμως οι εξελίξεις για τα ζώδια ευχάριστες ή δυσάρεστες; Παρόλο που η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, εντούτοις προοιωνίζει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία, και μας βοηθάει να γίνουμε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, γεγονός που μπορεί να σημάνει μια ανοδική πορεία. Θα βρίσκεται μέχρι της 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στην Παρθένο!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στην Παρθένο;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευσή της στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρον για τη δουλειά σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία ή και μια δεύτερη απασχόληση, τώρα μπορείς να βρεις κάτι που θα σε εκφράζει και θα σου αποφέρει ένα καλό εισόδημα. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον συγκεκριμένο τομέα, μπορείς επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου και να ξοδέψεις χρήματα για μια νέα γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις τη διατροφή σου, ώστε να μην αποκτήσεις περιττό βάρος.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 21 Αυγούστου. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει εκεί, η ζωή σου θα αποκτήσει πολύ ευχάριστους ρυθμούς και θα δεις πολλές επιθυμίες να πραγματοποιούνται. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο είναι αυτός των αισθηματικών σου και αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή βάλεις μπροστά για τον πρώτο σου απόγονο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτή την περίοδο. Η νέα θέση της Αφροδίτης τονίζει επίσης την δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, από τις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους οικείους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στη διακόσμηση και την επίπλωση ή ακόμα και αν αναζητάς μια νέα στέγη, αυτό το διάστημα μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Με την νέα θέση της Αφροδίτης, μπορεί επίσης να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή και να υποδεχτείς ένα νέο μέλος στο σπίτι σου. Τέλος, μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής. 9+1 λάθη που κάνει μια γυναίκα Δίδυμος όταν είναι σε σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά και να πετύχεις τις καλύτερα αποτελέσματα σε συζητήσεις και συμφωνίες. Οι σχέσεις σου με το συγγενικό περιβάλλον θα βελτιωθούν και, αν έχουν προκύψει μικρο-παρεξηγήσεις, θα αποκατασταθούν. Αν σου δοθούν ευκαιρίες για σύντομες μετακινήσεις και εκδρομές, καλό θα είναι να τις αρπάξεις, καθώς θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσουν και μια συναισθηματική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 21 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, είναι πολύ πιθανό να δεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται, παράλληλα όμως θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια και να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, που θα σε ζημιώσουν. Το γεγονός ότι θα παρατηρηθεί μια σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά σου, μπορεί να σημάνει μια προαγωγή, που θα σου εξασφαλίσει ένα μεγάλο όφελος, γι’ αυτό καλό θα είναι να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ώστε να επωφεληθείς στο έπακρο από αυτή την επιρροή. Τέλος, σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς θα αποκτήσεις μια μεγαλύτερη οικειότητα με το σύντροφό σου. Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, στις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτό το διάστημα, ώστε να επιλέξεις -μέσα από τις πολλές γνωριμίες- το πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν διατηρείς ήδη ένα σοβαρό δεσμό, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να γοητεύσεις ξανά τον σύντροφό σου και να δρομολογήσεις ευχάριστες εξελίξεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη περνάει στις 21 Αυγούστου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι ίσως είσαι περισσότερο ρομαντικός και ονειροπόλος από ό,τι συνήθως και θα αναζητήσεις τη μοναξιά, που σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου. Τα σχέδιά σου δεν περιορίζονται μάλιστα στα επαγγελματικά σου, αλλά και στον αισθηματικό τομέα κι αυτό σημαίνει ότι αν νοσταλγείς ήδη μια σχέση που σε σημάδεψε, ίσως σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα να την επαναπροσεγγίσεις και να την ξανακερδίσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να παραδεχτείς τυχόν λάθη σου. Τέλος, η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη και στα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, αλλά και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την επαγγελματική σου πορεία. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πιθανό να χρειαστείς την ανάγκη ακόμα και κάποιων φαινομενικά ασήμαντων ατόμων, γι’ αυτό φρόντισε να μην κλείνεις «πόρτες» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επίσης και την αισθηματική σου ζωή και σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, σου επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, στις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να πραγματοποιήσεις όνειρα και φιλοδοξίες που σχετίζονται με την καριέρα σου, καθώς τόσο οι προσπάθειές σου όσο και η τύχη, μπορούν να προδιαγράψουν μια λαμπρή πορεία. Το κυριότερο μάλιστα, είναι ότι ακόμα και η πιο σκληρή δουλειά δεν φαίνεται να σε κουράζει, αντίθετα καταφέρνεις να είσαι παραγωγικός και αποδοτικός και να αντλείς χαρά μέσα από τις υποχρεώσεις σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης επιπλέον μπορεί να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, κυρίως αν είσαι αδέσμευτος, με ένα άτομο που μπορεί να προέρχεται και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινάει στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα για σένα, αφού η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου πρόκειται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή καταστάσεις, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και να αποκτήσεις σημαντικές εμπειρίες. Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου, ίσως σε διευκολύνει να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν ή και να εγκαινιάσει μια νέα πορεία με αξιόλογες προοπτικές. Τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ίσως και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με ένα τέτοιο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να ξαναβρείς το χαμόγελό σου και σ’ αυτό μπορεί να συμβάλει και η ισορροπία που θα πετύχεις στα οικονομικά σου. Μετά από αρκετές αναποδιές, τώρα ίσως μπορέσεις να αποπληρώσεις κάποια χρέη ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μέσα από επενδύσεις που αρχίζουν να αποδίδουν. Δεν αποκλείεται επίσης, μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου στοιχεία να αναπτερώσει το ηθικό σου. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ο σύντροφός σου φαίνεται να κατανοεί απόλυτα τις επιθυμίες σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα ή και ένα νέο πάθος, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!