Τα ζώδια σήμερα 23/12/2019

Pluralism / Δεκ 23, 2019 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

23 Δεκεμβρίου 2019 07:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τα ζώδια ;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη στους άλλους. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Παραμερίστε το υπέρμετρο «εγώ» σας και δεχτείτε για μια φορά, ότι ίσως και να έχουν κάποιο δίκιο σε όσα υποστηρίζουν.

Ταύρος

Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν οικονομικές συναλλαγές. Ηρεμήστε και επανεξετάστε τα οικονομικά σας πλάνα, γιατί τα πιο πιθανό είναι να έχουν δίκιο στις απόψεις τους…

Δίδυμοι

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Καρκίνος

Αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας τομέα, γιατί ίσως να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση από εκεί που δεν το περιμένατε. Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Θα δεχτείτε κόντρες που θα σας απογοητεύσουν.

Λέων

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για τα πράγματα και για καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Παρθένος

Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα φέρουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε λογομαχίες με το ταίρι σας ή έναν συνεταίρο/συνεργάτη, γιατί η ένταση δεν μπορεί να οδηγήσει παρά μόνο σε προβλήματα που δεν έχετε ανάγκη.

Ζυγός

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

Σκορπιός

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας, υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο, μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε

Τοξότης

Μη βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας και προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας, όπως και οι απόψεις σας θα δεχτούν κριτική. Γι αυτό θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις προβοκάτσιες…

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους και μην τους πληγώνετε με την απομόνωση σας. Αντίξοες συνθήκες επικρατούν στα αισθηματικά.

Υδροχόος

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα καταφέρετε με τον τρόπο αυτό να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε, κάτι που το έχετε απόλυτη ανάγκη.

Ιχθείς

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξει η ψυχολογία σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!