Τα ζώδια σήμερα 23/11/2019

Pluralism / Νοε 23, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 23 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23/11

Ζώδια 23 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23/11

Δημοσιεύθηκε: 23.11.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια εποχή για την αντιμετώπιση μεικτών μηνυμάτων και εναλλασσόμενων ερεθισμών και προκλήσεων, εσύ θα πρέπει να σιγουρευτείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια πριν πάρεις αποφάσεις ή καταλήξεις σε συμπεράσματα. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι ευαίσθητοι και ίσως υπερβολικά επικεντρωμένοι σε λέξεις από ότι σε προθέσεις. Για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι, κυρίως στα αγαπημένα σου πρόσωπα που αυτήν την περίοδο παίζουν καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ήρθε ο καιρός να ανανεωθεί, να παρθούν αποφάσεις για αυτό μην μένεις άπραγη. Πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, Σαββατόβραδο με πολλές προκλήσεις και εκπλήξεις προβλέπεται να είναι αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ: Απόφυγε σήμερα παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κατά νου ότι τα συναισθήματα και η λογική είναι πιθανό να αναμειχθούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους. Μπορεί να μην είσαι σε στενή επαφή με το πως αισθάνεσαι πραγματικά, οπότε είναι καλύτερο να μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις τα συναισθήματά σου μέχρι να κατασταλάξεις στο τι είναι αυτό που νιώθεις. Ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε να διασκεδάσεις απόψε απ’ το να αναλύσεις λόγια και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις προτάσεις φίλων για συγκεντρώσεις και ανάλαφρες, χαρούμενες στιγμές. Μην καθίσεις σπίτι και μελαγχολήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται με τον Ερμή και την Αφροδίτη να σχηματίζουν ένα ημι-τετράγωνο. Καθώς η μέρα προχωρά ανοίγεσαι περισσότερο με τον Ήλιο να εναρμονίζεται με το Χείρωνα και η ανησυχία αρχίζει να υποχωρεί για το ποιος και το τι είναι σωστό ή λάθος. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!