Τα ζώδια σήμερα 20/12/2019

Pluralism / Δεκ 20, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Δημοσιεύθηκε: 20.12.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι επικεντρωμένη στις σχέσεις σου και η Αφροδίτη κινείται σε ένα υποστηρικτικό, χαρούμενο μέρος του ηλιακού σου διαγράμματος όπου και θα παραμείνει έως και τις 13/1. Αυτό το διάστημα θα αναζητήσεις ανθρώπους και καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να εκφράζεσαι ελεύθερα. Προσπάθησε να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά έτσι ώστε να μπορέσεις να επεξεργαστείς σωστά τα γεγονότα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες. Αφιέρωσε τη βραδιά στο σύντροφό σου και μιας και ολοένα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν χρειάζεται να μελαγχολείς. Πάρε τα πάνω σου και βάλε πλώρη για νέα λιμάνια.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη διαπερνά τον 6ο οίκο σου όλη τη μέρα αυξάνοντας τις συναισθηματικές ευαισθησίες και φυσικά και τις ανισορροπίες σου. Αυτό όμως μπορεί να είναι πολύ καλό για να σε παρακινήσει να λύσεις τα προβλήματα και να εξομαλύνεις τις διαφορές. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα των εργασιακών, της φήμης και της καριέρα σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 13/1. Αυτός ο κύκλος φέρνει αυξημένες ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις τις όποιες φιλοδοξίες σου. Απόψε είσαι διατεθειμένη να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις καλά και χωρίς ένα μόνιμο σύντροφο δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον παιχνιδιάρικο 5ο ηλιακό οίκο σου και γίνεσαι ιδιαίτερα εκφραστική και στοργική. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί, αν και μπορεί να υπάρχουν σημεία αβεβαιότητας που είναι λίγο απογοητευτικά. Η ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων στα εργασιακά θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατευθύνσεις σου. Ευκαιρία μιας και όλα γύρω σου αρχίζουν να λάμπουν εξαιτίας των εορτών, να προσθέσεις και λάμψη στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα και τους αμέτρητους φίλους σου και φρόντισε να περάσεις καλά τη βραδιά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!