Τα ζώδια σήμερα 18/09/2019

Pluralism / Σεπ 18, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 18 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18/09

Ζώδια 18 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18/09

Δημοσιεύθηκε: 18.09.2019 | 07:34

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα και αύριο μπορείς να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου με ευκολότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από αρκετούς μήνες και η σταδιοδρομία και τα θέματα εργασιακής φήμης σου αρχίζουν να εξελίσσονται έστω, αν και στην αρχή με αργούς ρυθμούς. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική πρόοδο. Η Σελήνη στον Ταύρο, σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου, γι’ αυτό και φαίνεται να κουρνιάζεις στην ανοιχτή αγκαλιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να εισπράξεις το θαυμασμό που χρειάζεσαι άφοβα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και δημιουργεί διάφορες θετικές πτυχές υποδεικνύοντάς σου και παράλληλα τον τρόπο διεκδίκησης των επιθυμιών σου. Τα ταλέντα και οι εργασιακές σου ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό αποδεικνύεται από το πως, συνεργάτες αλλά και ανώτεροι σου ζητούν τη γνώμη και τη βοήθειά σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν, καθώς φαίνεται να μαθαίνεις τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στη μοναξιά σου. Πάρε τα πάνω σου και απόλαυσέ το.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα μπορείς ανεπιφύλακτα να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να βοηθηθείς σημαντικά. Να ξεδιαλύνεις τα θέλω σου και να κατασταλάξεις σε μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά, αρκεί να μη φοβηθείς να αναλάβεις νέα και ίσως διαφορετικά καθήκοντα. Το γεγονός του ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες, το τι προσφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και παράλληλα του τι εισπράττεις από αυτόν, ξεδιαλύνει το τοπίο και σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις σου φυσικά, στο άτομο που σε πολιορκεί. Η πλανητική υποστήριξη που λαμβάνεις, σε βοηθά στο να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!