Τα ζώδια σήμερα 17/09/2019

Pluralism / Σεπ 17, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 17 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17/09

Ζώδια 17 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17/09

Δημοσιεύθηκε: 17.09.2019 | 07:47

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες φορές οι ανασφάλειές σου σε προφυλάσσουν από λανθασμένες ενέργειες. Έτσι και σήμερα για μια ακόμα φορά, σε προστατεύει από το να δεσμευτείς σε περίπλοκες και αδιέξοδες καταστάσεις. Η Σελήνη παραμένει κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας στο δικό σου ζώδιο κι έτσι στα εργασιακά, σε παροτρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς δυναμικά. Οργάνωσε κάτι ρομαντικό για απόψε και δώσε μια τόνωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια γνωριμία να σε κάνει να πιστέψεις στην ακαταμάχητη θηλυκότητα και γοητεία σου. Οικονομικά ρίσκα καλύτερα να τα σκεφτείς περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευαισθησίες σου και το αίσθημα αυτοσυντήρησης σήμερα σε παροτρύνουν στο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τις ανάγκες σου σε μεγαλύτερη προτεραιότητα. Έχεις επενδύσει πολλά στα εργασιακά και έχεις δώσει όλη σου την ενέργεια, γι’ αυτό και οι απαιτήσεις σου μεγαλώνουν. Μάθε να είσαι λίγο πιο υπομονετική με τις εξελίξεις οι οποίες οσονούπω καταφτάνουν. Η Σελήνη παραμένει λίγο ακόμα στο ζώδιο του Κριού πριν επισκεφτεί το δικό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείς από σκόρπιες εργασιακές εκκρεμότητες. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να τον ακούσεις και να βάλεις για λίγο στην άκρη τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανά πάσα στιγμή και ώρα, ένας νέος έρωτας θα επαναφέρει τα φτερουγίσματα στην καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Και πάλι σήμερα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά και να νιώθεις καταπίεση και εκνευρισμό. Χαλάρωσε λίγο και σκέψου πιο καθαρά και αντικειμενικά. Η εριστική σου διάθεση κυρίως στον εργασιακό σου χώρο, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Άλλαξε στάση και ύφος, αφού δεν σε εξυπηρετεί το να δημιουργείς αντιπάθειες και έχθρες. Ξέκλεψε λίγο απ’ το κέφι και την ανεμελιά του ερωτικού σου συντρόφου και μην τον βουτάς και αυτόν στη μελαγχολία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στο άτομο του παρελθόντος να σε ταράξει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!