Τα ζώδια σήμερα 13/06/2019

Pluralism / Ιουν 13, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 13 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13/06

Ζώδια 13 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13/06

Δημοσιεύθηκε: 13.06.2019 | 07:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και το κλίμα είναι άκρως εκρηκτικό με απότομες αλλαγές. Σήμερα το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές μας! Ας μη βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί δεν θα έχουμε εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα. Χρειάζεται ψυχραιμία! Ας αποφύγουμε επίσης να δώσουμε υποσχέσεις γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς μας θα είναι αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι, κάτι που θα συνειδητοποιήσουμε αρκετά αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκίνησε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες. Επίλεξε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεσή σου και θα σε κάνει να ξαναβρείς τη φόρμα και την εξωτερική σου εμφάνιση με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Μπορείς με κατάλληλους χειρισμούς να πείσεις τους πάντες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά σου αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς στην πορεία θα φανούν τα θετικά με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο οίκο σου. Στον συναισθηματικό τομέα, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου. Ανταπόδωσε τα αισθήματά του!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!