Τα ζώδια σήμερα 10/10/2020

Pluralism / Οκτ 10, 2020 - Πηγή: athensvoice

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.10.2020

Δίδυμε, μην κολλάς στις απολύτως πρακτικές λεπτομέρειες στο σπίτι, γιατί θα τα βλέπεις βουνό

© Allan Filipe Santos Dias / Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός

Προσεκτικά δουλειές κι αγγαρείες και οτιδήποτε πρακτικό, ειδικά στο σπίτι, για να μην πληρώνεις τα σπασμένα σε δεύτερο χρόνο.

Ταύρος

Δούρειοι Ίπποι υπάρχουν πολλοί στην καθημερινότητα, ειδικά οι προσωπικές καταστάσεις που νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο.

Δίδυμοι

Μην κολλάς στις απολύτως πρακτικές λεπτομέρειες στο σπίτι, γιατί θα τα βλέπεις βουνό. Άνοιξε λίγο την οπτική σου για να μπορέσεις να δεις λύσεις.

Καρκίνος

Ανάλωσε λιγότερο χρόνο σε πρακτικές κι εξονυχιστικές συνεννοήσεις και κουβέντες και περισσότερο στο ποιο είναι τελικά το ζητούμενο.

Σχετικα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 09.10.2020

Λέων

Αν μπαίνεις στη νοοτροπία του καημένου, μοιραία θα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τίποτα, όμως αυτό δεν ισχύει. Για κοίταξε λίγο προσεκτικότερα.

Παρθένος

Όταν κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει λέει μια έκφραση και κάπως έτσι είναι η μέρα. Έχει και το να φτάσεις τη σημασία του, όχι μόνο μια ατελείωτη διαδικασία.

Ζυγός

Μείνε πάση θυσία έξω από σεναριολογία για την υγεία σου και γενικά για ό,τι σε φοβίζει. Βλέπεις τη μερική εικόνα, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τη συνολική.

Σχετικα

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 05-11.10.2020

Σκορπιός

Μη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, όσο καλά κι αν τα λογαριάζεις, είτε λέγεται σύντροφος, είτε συνεργάτης, είτε φίλος.

Τοξότης

Υπερβολικά πολύ μεγάλη προσπάθεια και προσοχή για πρακτικά σχέδια και επαφές, χωρίς να έχεις καν ότι χρειάζεται για το πρώτο βήμα, είναι μάλλον μάταια.

Αιγόκερος

Μην τρελαίνεσαι να αναζητήσεις την εξωτική εμπειρία, δραστηριότητα ή μέρος και χάνεις το αυτονόητο: κατά πόσο θέλεις όντως να το κάνεις;

Υδροχόος

Καλό είναι οι συνεννοήσεις για τα οικογενειακά οικονομικά να γίνονται σε συνεννόηση με την οικογένεια για να μη σου φέρουν τα πάνω, κάτω.

Ιχθύες

Όσο πιο πολύ κάθεσαι κι αναλύεις τι έκανε ο ένας κι ο άλλος, τόσο πιθανότερο είναι να σου έρθει και η ανταπόκριση με μάλλον απότομο τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!