Τα ζώδια σήμερα 07/04/2021

Pluralism / Απρ 07, 2021 - Πηγή: in

Αυτά είναι τα ζώδια με τις περισσότερες «παραξενιές»;

Αυτά είναι τα  ζώδια έχουν συγκεκριμένα πράγματα που απεχθάνονται και φοβούνται σε μια σχέση.

Κριός

Συζυγική βαρεμάρα: ο Κριός θέλει πάντα να υπάρχει ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μην επαναπαύεσαι και μην βαριέσαι να ανακαλύψεις νέες πτυχές.

Γρίνια: η γκρίνια και τα κατεβασμένα μούτρα είναι το απόλυτο ξενέρωμα για έναν Κριό.

Ταύρος

Χαμένο ενδιαφέρον: ένας Ταύρος ενδιαφέρεται για πολλά (ίσως και για όλα), σε έναν σύντροφο ψάχνει κάτι αντίστοιχο.

Κακή εμφάνιση: είσαι με έναν Ταύρο; Πρέπει να είσαι περιποιημένος και πάντα στην τρίχα. Λατρεύει την εικόνα και την περιποίηση

Δίδυμος

Μήπως να κάτσουμε σπίτι; Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να είναι έξω. Δεν είναι σπιτόγατος! Ποια είναι αυτή; Μην ζηλεύεις ένας Δίδυμος σιχαίνεται την ζήλια. Έτσι και αλλιώς ξέρει όλον τον κόσμο!

Καρκίνος

Δε θέλω να μιλήσουμε τώρα: Ο Καρκίνος τρελαίνεται να μιλάει με το ταίρι του για τα συναισθήματα τους. Αν είσαι κλειστός χαρακτήρας, θα τον τρελάνεις. Αδιαφορία: Μην αδιαφορείς για έναν Καρκίνο, καθώς όλη του η ζωή είναι ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τους άλλους.

Λέων

Θα βάλω ότι να’ναι: Αν βγαίνεις με ένα Λέων πρέπει να είσαι πάντα στην τρίχα! Σιχαίνεται τους ατημέλητους και «χύμα» ανθρώπους. Ζήλεια: Ζηλεύει πολύ, πάρα πολύ.

Παρθένος

Παραπονάκια: Μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις. Το κάνει αυτός και για τους δυο σας. Βάλτο όπου θες: Το κάθε πράγμα έχει συγκεκριμένη θέση στο σπίτι, μην παρατάς τα πράγματα σου εδώ και εκεί.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!