Σκορδαλιά σε 3 παραλλαγές
Pluralism / Μαρ 23, 2018
Για τη σκορδαλιά με μαϊντανό: Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό για 15 λεπτά και στη συνέχεια το στύβετε πολύ καλά, βγάζετε την κόρα και κρατάτε την ψίχα στην άκρη. Βάζετε στο μπλέντερ τον μαϊντανό, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα πολτοποιείτε. Στη συνέχεια ...
Καλύτερα της εβδομάδας
Twitter Trends
1. #FarmaGR
2. #greekonomics
3. #thevoicegr
4. #famagusta
5. #aeklev
6. Μητογλου
7. Φιλιππος
8. Πορτοσαλτε
9. Καλα Χριστουγεννα
10. Μαρια