Η Νικολέτα Ράλλη καλύτερη από ποτέ

Pluralism / Δεκ 08, 2016

Γράφει η Τζίνα Αναστασίου

Η Νικολέτα Ράλλη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς και στη προσωπική  και στην επαγγελματική της ζωή, όλα βαίνουν καλώς!

Μετά την αναπάντεχη διακοπή της Ιωάννας Λίλη με το Μακεδονία Tv  και την εκπομπή ''Όλα Καλά'', τη σκυτάλη πήρε η Νικολέτα Ράλλη. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ''Όλα Ξεκόλλα''για τη συνεργασία της με το κανάλι αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στην παρέα της Νικολέττας Ράλλη, ο Μιχάλης Καντζάς, η Σοφία Τουντούρη και η Στεφανία Δεληπούλιου. Η παρουσιάστρια στην ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη για το πως γίνεται πάντα να ''κλέβει'' τη θέση άλλων παρουσιαστριών, δεν την έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση αφού απάντησε πως τυγχαίνει να διαλέγουν εκείνη.

Έπειτα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον Ιάσονα Μιχόπουλο, αδερφό του Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος διατρεί δεσμό με την επίσης γνωστή ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου!! Η Νικολέτα Ράλλη επίσης ανέφερε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί κάποια στιγμη. '' Εαν νίωσω πως τα χρόνια περνάνε και ο σύντροφός μου δε πληροί τις προδιαγραφές για να γίνει σύζυγος και πατέρας των παιδιών μου, θα τον χωρίσω και θα προχωρήσω  χωρίς δισταγμό'', τόνισε η παρουσιάστρια. ΄΄ Δε θέλω να περάσουν τα χρόνια γιατί το να αποκτήσω παιδί είναι στα άμεσα σχέδια μου΄΄

 

 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!